Budapest 48h

Armario II előszobabútor

137 780 Ft‎

7 nap alatt

Választott:

5% Vásárlásod után, a következő rendelésedből kedvezményt kapsz.

További info

Az Armario egy praktikus és funkcionális előszobagarnitúra, amely rengeteg tárolóhelyet kínál cipők és kisebb ruhák számára. A Gardrób több különálló elemből áll. Az első egy cipo szekrény kényelmes párna ülőhellyel. A cipőket a második gardróbban is elrejtheted, kicsit magasabban, amiben fiók is van.

A bútor további elemei a falpanel akasztóval, kampóval és egy polccal. A gardrób szerves része a tükör is. A tükörpanelen polc is található.


Méretek:

 • Armario G cipőszekrény fiókkal:
  szélesség: 60 cm, magasság: 96 cm, mélység: 32 cm,
 • Armario E polcos tükör:
  szélesség: 60 cm, magasság: 107 cm, mélység: 32 cm,
 • Armario F cipőszekrény párnával:
  szélesség: 60 cm, magasság: 46 cm, mélység: 32 cm,
 • Armario D akasztó a ruhákhoz:
  szélesség: 60 cm, magasság: 157 cm, mélység: 32 cm.

Szín: válasszon a rendelkezésre álló attribútumok.

Szerkezet:

 • korpusz és front: 16 mm-es forgácslap,
 • PVC élzárás.

Garancia: 24 hónap.

Az egyes elemeket lapraszerelten, dobozokban szállítjuk, a vevő feledata ezek összeálítása. Minden bútordarabhoz részletes szerelési útmutatót küldünk. A doboz az összeszereléshez szükséges minden alkatrészt és kelléket tartalmaz.

Közvetlen gyártó 29 éve

A kilencvenes években a Lengyel bútorok története ismételten elkezdődött. És mi - Mirjan24, folyamatosan jelen voltunk, bútorokat hoztunk létre az ügyfelek preferenciáival összhangban. Ha házad vagy lakásod, a Mirjan24-gyel bútorozod, akkor 29 évnyi tapasztalatot és elkötelezettséget választasz - egyenesen a lengyel gyártótól.

Kedvezmény a hírlevélre 3% hónapig érvényes

A hírlevélre való feliratkozással garanciát kapsz, hogy nem maradsz le az aktuális promóciókról és a legújabb inspirációkról, a lenyűgöző belső terekről. A hírlevél ajándék részünkről számodra. Iratkozz fel még ma, és az első ajándék tőlünk egy kedvezmény kód lesz, aminek köszönhetően első megrendelésedből 3% kedvezményt kapsz. Készen állsz sok meglepetésre?

Vélemények

Legyél te az első, aki megírja véleményét!

Termék értékelés!

Add hozzá véleményed

Kapcsolódó termékek

20 más termékek ugyanabban a kategóriában: