Wirgi előszobabútor

33 480 Ft‎

7 nap alatt

Választott:

5% Vásárlásod után, a következő rendelésedből kedvezményt kapsz.

További info

A Wirga garbrób tökéletes megoldás egy kis eloszobába, amelynek fő célja a háztartások vagy a vendégek jelenlegi felsőruházatának tárolása. Minimalista formájának köszönhetően a szekrény jól működik a modern belső terekben is.

A bemutatott gardrób egy függőpanelt tartalmaz, akasztókkal a kabátokhoz, és egy polcot sapkákhoz vagy kézitáskákhoz. A készlet alsó része egy praktikus fiókkal felszerelt padból áll. A fiók kényelmes kinyitása a részlegesen kihúzható csúszkának köszönhetően lehetséges.


Méretek:

 • Akasztó:
  szélesség: 90 cm, magasság: 39 cm, mélység: 18 cm,
 • Pad fiókkal:
  szélesség: 90 cm, magasság: 45 cm, mélység: 40 cm.

Szín:

 • válasszon a rendelkezésre álló attribútumok.

Szerkezet:

 • laminált lemez, vastagsága 16 mm (akasztó) és 38 mm (pad),
 • fiók eleje: 16 mm -es laminált lap, oldalai: 12 mm -es laminált lap,
 • abs élzárás,
 • műanyag akasztók,
 • vezető: részben kihúzható,
 • akasztók a falra szereléshez.

Garancia: 24 hónap.

Az egyes elemeket lapraszerelten, dobozokban szállítjuk, a vevő feledata ezek összeálítása. Minden bútordarabhoz részletes szerelési útmutatót küldünk. A doboz az összeszereléshez szükséges minden alkatrészt és kelléket tartalmaz.

Közvetlen gyártó 30 éve

A kilencvenes években a Lengyel bútorok története ismételten elkezdődött. És mi - Mirjan24, folyamatosan jelen voltunk, bútorokat hoztunk létre az ügyfelek preferenciáival összhangban. Ha házad vagy lakásod, a Mirjan24-gyel bútorozod, akkor 30 évnyi tapasztalatot és elkötelezettséget választasz - egyenesen a lengyel gyártótól.

Kedvezmény a hírlevélre 3% hónapig érvényes

A hírlevélre való feliratkozással garanciát kapsz, hogy nem maradsz le az aktuális promóciókról és a legújabb inspirációkról, a lenyűgöző belső terekről. A hírlevél ajándék részünkről számodra. Iratkozz fel még ma, és az első ajándék tőlünk egy kedvezmény kód lesz, aminek köszönhetően első megrendelésedből 3% kedvezményt kapsz. Készen állsz sok meglepetésre?

Vélemények

Legyél te az első, aki megírja véleményét!

Termék értékelés!

Add hozzá véleményed

Kapcsolódó termékek

20 más termékek ugyanabban a kategóriában: