Budapest 48h

Hat Fiókos Komód Gesita K6SZ GS05

59 110 Ft‎

48 órán alatt

Választott:

5% Vásárlásod után, a következő rendelésedből kedvezményt kapsz.

További info

Nagy komódra van szüksége, amely sok tárhelyet biztosít? Javaslatunk az Gestia K6SZ GS05 modell! Ennek a modellnek az előnye a 6 tágas fiók. Mindegyik mélysége 41 cm. A komód teljes szélessége 120 cm, magassága 73 cm.

Univerzális megjelenésének köszönhetően azonban a komód gyakorlatilag minden helyiségben használható: nappaliban, hálószobában vagy előszobában. Hozzá kell tenni, hogy a fiókok a görgős vezetőknek köszönhetően könnyen működnek, nyitásukat pedig a PUSH TO OPEN rendszer könnyíti meg.


Méretek: 

  • szélesség: 120 cm,
  • magasság: 73 cm, 
  • mélység: 41 cm.

Színválaszték:

  • válasszon a rendelkezésre álló attribútumok.

Szerkezet:

  • forgácslap, 16 mm,
  • PCV élzárás,
  • műanyag lábak (magasság: 2,5 cm),
  • görgős vezetők,
  • "PUSH OPEN" nyitó rendszerrel.

Garancia: 24 hónap.

Az egyes elemeket lapraszerelten, dobozokban szállítjuk, a vevő feledata ezek összeálítása. Minden bútordarabhoz részletes szerelési útmutatót küldünk. A doboz az összeszereléshez szükséges minden alkatrészt és kelléket tartalmaz.

Szélesség (cm)120
Magasság (cm)73
Mélység (cm)41
Színfehér
LED-es világításnem
Felületi kivitelmatt
Fiókokigen

Közvetlen gyártó 30 éve

A kilencvenes években a Lengyel bútorok története ismételten elkezdődött. És mi - Mirjan24, folyamatosan jelen voltunk, bútorokat hoztunk létre az ügyfelek preferenciáival összhangban. Ha házad vagy lakásod, a Mirjan24-gyel bútorozod, akkor 30 évnyi tapasztalatot és elkötelezettséget választasz - egyenesen a lengyel gyártótól.

Kedvezmény a hírlevélre 3% hónapig érvényes

A hírlevélre való feliratkozással garanciát kapsz, hogy nem maradsz le az aktuális promóciókról és a legújabb inspirációkról, a lenyűgöző belső terekről. A hírlevél ajándék részünkről számodra. Iratkozz fel még ma, és az első ajándék tőlünk egy kedvezmény kód lesz, aminek köszönhetően első megrendelésedből 3% kedvezményt kapsz. Készen állsz sok meglepetésre?

Vélemények

Legyél te az első, aki megírja véleményét!

Termék értékelés!

Add hozzá véleményed

Bútorok ebből a kollekcióból:

20 más termékek ugyanabban a kategóriában: