Empire komód

121 880 Ft‎

48 órán alatt

Választott:

5% Vásárlásod után, a következő rendelésedből kedvezményt kapsz.

További info

A modern Empire komód tartománya egy egyedi stílus, amely felfrissíti a nappali megjelenését és egyben enyhén indusztriális megjelenést kölcsönöz neki. A bútorok dizájnos megjelenését a jellegzetes lábaknak is köszönhetik, amelyek az alapnál kezdődnek és valamivel a felső asztal fölött érnek véget. Az alapozó sötét színei a fa árnyalataival kombinálva összefüggő egészet alkotnak.

A téglalap alakú komódon belül számos praktikus tárolózóna van elválasztva. Ennek alapja a tágas, ajtós szekrények, amelyek lehetővé teszik, hogy elrejtse a bent tárolt dolgokat a vendégek szeme elől. Az apró kiegészítők viszont az egyik fiókban találják meg új helyüket. A komód központi részén található nyitott polcok további helyet biztosítanak a dekoratív kiegészítőknek.


Méretek:

  • szélesség: 164 cm,
  • magasság: 80 cm,
  • mélység: 44 cm.

Szín: válasszon a rendelkezésre álló attribútumok.

Szerkezet

  • korpusz (oldal, felső, lécek): 16 mm matt laminált forgácslap,
  • front (ajtó): 16 mm matt laminált forgácslap,
  • lábak: 16 mm laminált forgácslap antracit matt színű,
  • fiókos komód,
  • lábak: 16 mm matt laminált forgácslap antracit színű,
  • fogantyú nélküli frontok.

Garancia: 24 hónap.


Az egyes elemeket lapraszerelten, dobozokban szállítjuk, a vevő feledata ezek összeálítása. Minden bútordarabhoz részletes szerelési útmutatót küldünk. A doboz az összeszereléshez szükséges minden alkatrészt és kelléket tartalmaz.

Szélesség (cm)164
Magasság (cm)80
Mélység (cm)44
Színbarna
LED-es világításnem
Felületi kivitelmatt
Fiókoknem

Közvetlen gyártó 30 éve

A kilencvenes években a Lengyel bútorok története ismételten elkezdődött. És mi - Mirjan24, folyamatosan jelen voltunk, bútorokat hoztunk létre az ügyfelek preferenciáival összhangban. Ha házad vagy lakásod, a Mirjan24-gyel bútorozod, akkor 30 évnyi tapasztalatot és elkötelezettséget választasz - egyenesen a lengyel gyártótól.

Kedvezmény a hírlevélre 3% hónapig érvényes

A hírlevélre való feliratkozással garanciát kapsz, hogy nem maradsz le az aktuális promóciókról és a legújabb inspirációkról, a lenyűgöző belső terekről. A hírlevél ajándék részünkről számodra. Iratkozz fel még ma, és az első ajándék tőlünk egy kedvezmény kód lesz, aminek köszönhetően első megrendelésedből 3% kedvezményt kapsz. Készen állsz sok meglepetésre?

Vélemények

Legyél te az első, aki megírja véleményét!

Termék értékelés!

Add hozzá véleményed

Kapcsolódó termékek

20 más termékek ugyanabban a kategóriában: