Skandináv komód Tunbergia TN03 K4SZ

48 350 Ft‎

7 nap alatt

Választott:

5% Vásárlásod után, a következő rendelésedből kedvezményt kapsz.

További info

A modern Tunbergia komód elsősorban a gyakorlati tárolásért felelős ezen a területen, üdvözölve a háztartás minden tagját és vendégeit. A négy mély fiók könnyen illeszkedik minden olyan kalaphoz, sálhoz és kesztyűhöz, amelyet családtagjai minden nap viselnek.

E komód hozzáadott értéke elegáns megjelenése. Az univerzális fehéret fa mintával kombinálják, melynek köszönhetően a bútorok friss megjelenést kapnak. Az alapot alkotó karcsú lábak pedig a könnyedség benyomását keltik a komódban, és ami még fontosabb folyosó optikailag nagyobb.


Méretek:

  • szélesség: 69 cm,
  • magasság: 92 cm,
  • mélység: 35 cm.

Szín: válasszon a rendelkezésre álló attribútumok.

Szerkezet:

  • 16 mm vastag laminált bútorlap,
  • görgős fióksín,
  • 12 cm műanyag lábak,
  • műanyag fogantyú,
  • PVC élzárás.

Garancia: 24 hónap.

Az egyes elemeket lapraszerelten, dobozokban szállítjuk, a vevő feledata ezek összeálítása. Minden bútordarabhoz részletes szerelési útmutatót küldünk. A doboz az összeszereléshez szükséges minden alkatrészt és kelléket tartalmaz.

Szélesség (cm)69
Magasság (cm)92
Mélység (cm)35
Színbarna

Közvetlen gyártó 30 éve

A kilencvenes években a Lengyel bútorok története ismételten elkezdődött. És mi - Mirjan24, folyamatosan jelen voltunk, bútorokat hoztunk létre az ügyfelek preferenciáival összhangban. Ha házad vagy lakásod, a Mirjan24-gyel bútorozod, akkor 30 évnyi tapasztalatot és elkötelezettséget választasz - egyenesen a lengyel gyártótól.

Kedvezmény a hírlevélre 3% hónapig érvényes

A hírlevélre való feliratkozással garanciát kapsz, hogy nem maradsz le az aktuális promóciókról és a legújabb inspirációkról, a lenyűgöző belső terekről. A hírlevél ajándék részünkről számodra. Iratkozz fel még ma, és az első ajándék tőlünk egy kedvezmény kód lesz, aminek köszönhetően első megrendelésedből 3% kedvezményt kapsz. Készen állsz sok meglepetésre?

Vélemények

Legyél te az első, aki megírja véleményét!

Termék értékelés!

Add hozzá véleményed

Kapcsolódó termékek

20 más termékek ugyanabban a kategóriában: