Budapest 48h

Manoris cipőszekrény

16 950 Ft‎

7 nap alatt

Választott:

5% Vásárlásod után, a következő rendelésedből kedvezményt kapsz.

További info

A modern Manoris cipős szekrény egy jól áttekinthető tárolóhely az előszobában. A tágas cipőrekeszekkel felszerelt szekrény lehetővé teszi, hogy az összes pár papucsot egy helyen összegyűjtse. A csuklós elülső részek felelősek a cipők egyszerű eltávolításáért és felhelyezéséért.

A Manoris cipősszekrény optimális méretei, valamint univerzális színei tökéletesen illeszkednek az előszoba, folyosó és előszoba bármilyen elrendezéséhez. A bútorok kiválóan alkalmasak lépcsőháznak is, közvetlenül a lakás bejárata mellett.


Méretek:

  • szélesség: 60 cm,
  • magasság: 78 cm,
  • mélység: 29 cm.

Szín: válasszon a rendelkezésre álló attribútumok.

Szerkezet:

  • 15 mm vastag laminált forgácslap,
  • papír alapú élzárás,
  • lábak: fekete csúszók,
  • fogantyúk: szürke gomb,
  • a fedél lefelé nyílik,

Lehetőség termékek megvásárlására az elrendezésből:

Garancia: 24 hónap.

Az egyes elemeket lapraszerelten, dobozokban szállítjuk, a vevő feledata ezek összeálítása. Minden bútordarabhoz részletes szerelési útmutatót küldünk. A doboz az összeszereléshez szükséges minden alkatrészt és kelléket tartalmaz.

Szélesség (cm)60
Magasság (cm)78
Mélység (cm)29
Színfehér

Közvetlen gyártó 29 éve

A kilencvenes években a Lengyel bútorok története ismételten elkezdődött. És mi - Mirjan24, folyamatosan jelen voltunk, bútorokat hoztunk létre az ügyfelek preferenciáival összhangban. Ha házad vagy lakásod, a Mirjan24-gyel bútorozod, akkor 29 évnyi tapasztalatot és elkötelezettséget választasz - egyenesen a lengyel gyártótól.

Kedvezmény a hírlevélre 3% hónapig érvényes

A hírlevélre való feliratkozással garanciát kapsz, hogy nem maradsz le az aktuális promóciókról és a legújabb inspirációkról, a lenyűgöző belső terekről. A hírlevél ajándék részünkről számodra. Iratkozz fel még ma, és az első ajándék tőlünk egy kedvezmény kód lesz, aminek köszönhetően első megrendelésedből 3% kedvezményt kapsz. Készen állsz sok meglepetésre?

Vélemények

Legyél te az első, aki megírja véleményét!

Termék értékelés!

Add hozzá véleményed

Kapcsolódó termékek

10 más termékek ugyanabban a kategóriában: