Budapest 48h

Gesita N2SZ GS08 éjjeliszekrény

14 140 Ft‎

7 nap alatt

Választott:

5% Vásárlásod után, a következő rendelésedből kedvezményt kapsz.

További info

Praktikus rekesz apró kiegészítők, de szemüvegek és lefekvés előtt elolvasott könyvek számára is. Egy kis kiegészítés a hálószobához, amely kiegészíti a belső kialakítást és még hangulatosabbá teszi, az Gestia éjjeliszekrényről beszélek.

A tágas tárolóhelyekkel rendelkező éjjeliszekrény a sikeres hálószoba elrendezésének szerves része. Világos bútorszínei barátságos légkört teremtenek a hálószobában. A "push to open" mechanizmus hozzáférést biztosít a fiókokban tárolt tárgyakhoz. Ennek köszönhetően a fogantyúk használata nélkül felfedheti a belsejét.


Méretek: 

  • szélesség: 30 cm,
  • magasság: 38 cm, 
  • mélység: 31 cm.

Színválaszték:

  • válasszon a rendelkezésre álló attribútumok.

Szerkezet:

  • forgácslap, 16 mm,
  • PCV élzárás,
  • műanyag lábak (magasság: 2,5 cm),
  • görgős vezetők,
  • "PUSH OPEN" nyitó rendszerrel.

Garancia: 24 hónap.

Az egyes elemeket lapraszerelten, dobozokban szállítjuk, a vevő feledata ezek összeálítása. Minden bútordarabhoz részletes szerelési útmutatót küldünk. A doboz az összeszereléshez szükséges minden alkatrészt és kelléket tartalmaz.

Szélesség (cm)30
Magasság (cm)38
Mélység (cm)31
Színfehér

Közvetlen gyártó 30 éve

A kilencvenes években a Lengyel bútorok története ismételten elkezdődött. És mi - Mirjan24, folyamatosan jelen voltunk, bútorokat hoztunk létre az ügyfelek preferenciáival összhangban. Ha házad vagy lakásod, a Mirjan24-gyel bútorozod, akkor 30 évnyi tapasztalatot és elkötelezettséget választasz - egyenesen a lengyel gyártótól.

Kedvezmény a hírlevélre 3% hónapig érvényes

A hírlevélre való feliratkozással garanciát kapsz, hogy nem maradsz le az aktuális promóciókról és a legújabb inspirációkról, a lenyűgöző belső terekről. A hírlevél ajándék részünkről számodra. Iratkozz fel még ma, és az első ajándék tőlünk egy kedvezmény kód lesz, aminek köszönhetően első megrendelésedből 3% kedvezményt kapsz. Készen állsz sok meglepetésre?

Vélemények

Legyél te az első, aki megírja véleményét!

Termék értékelés!

Add hozzá véleményed

Bútorok ebből a kollekcióból:

20 más termékek ugyanabban a kategóriában: