Cube dohányzóasztal

25 820 Ft‎

7 nap alatt

Választott:

5% Vásárlásod után, a következő rendelésedből kedvezményt kapsz.

További info

A Cube dohányzóasztal modern megközelítést képvisel a belső berendezéshez. A modernista megjelenést a krómozott díszítéseknek és a kiegészítő polcnak köszönhetően érték el. A polcok nagyszerűek lesznek távirányító, könyv vagy tálca tárolására.

A Cube dohányzóasztal több színváltozatban is kapható, amelyek minden bizonnyal illeszkednek a helyiségről alkotott elképzeléséhez. Ezenkívül a bútorok szilárd alkatrészekből készülnek.


Méretek:

  • szélesség: 110 cm,
  • magasság: 50 cm,
  • mélység: 60 cm.

Szín: válasszon a rendelkezésre álló attribútumok.

Szerkezet:

  • láb és munkalap 22mm -es laminált bútorlap,
  • ABS élzárt,
  • 16 mm vastag laminált bútorlap polc,
  • króm színű műanyag csövek.

Az Vigo 140 TV szekrény összeállításban látható megvásárolhatóITT

Garancia: 24 hónap.

Az egyes elemeket lapraszerelten, dobozokban szállítjuk, a vevő feledata ezek összeálítása. Minden bútordarabhoz részletes szerelési útmutatót küldünk. A doboz az összeszereléshez szükséges minden alkatrészt és kelléket tartalmaz.

Szélesség (cm)110
Magasság (cm)50
Mélység (cm)60
Színfehér, barna, krém

Közvetlen gyártó 28 éve

A kilencvenes években a Lengyel bútorok története ismételten elkezdődött. És mi - Mirjan24, folyamatosan jelen voltunk, bútorokat hoztunk létre az ügyfelek preferenciáival összhangban. Ha házad vagy lakásod, a Mirjan24-gyel bútorozod, akkor 28 évnyi tapasztalatot és elkötelezettséget választasz - egyenesen a lengyel gyártótól.

Kedvezmény a hírlevélre 3% hónapig érvényes

A hírlevélre való feliratkozással garanciát kapsz, hogy nem maradsz le az aktuális promóciókról és a legújabb inspirációkról, a lenyűgöző belső terekről. A hírlevél ajándék részünkről számodra. Iratkozz fel még ma, és az első ajándék tőlünk egy kedvezmény kód lesz, aminek köszönhetően első megrendelésedből 3% kedvezményt kapsz. Készen állsz sok meglepetésre?

Vélemények

Legyél te az első, aki megírja véleményét!

Termék értékelés!

Add hozzá véleményed

20 más termékek ugyanabban a kategóriában: