Masiv Mini dohányzóasztal

45 150 Ft‎

30 - 40 munkanap

Választott:

5% Vásárlásod után, a következő rendelésedből kedvezményt kapsz.

További info

A Masiv Mini dohányzóasztal egy olyan ajánlat, amely illeszkedik a modern nappaliba. A bútor jellegzetes eleme az asztallapot tartó láb. Közvetlenül nézve az V betűre hasonlít. Azt is érdemes hozzátenni, hogy a bemutatott Herkulan mini modell valamivel magasabb, mint a hagyományos dohányzóasztalok, ami sokak számára nagy előny.

Ráadásul a dohányzóasztal teteje sok helyet biztosít, hiszen hossza akár 100 cm, szélessége pedig 70 cm. A képen látható dohányzóasztal laminált lapból készült.


Méretek:

  • hosszúság: 100 cm, 
  • szélesség: 70 cm,
  • magasság: 60 cm.

Szín: válasszon a rendelkezésre álló attribútumok.

Szerkezet

  • munkalap: 32 mm-es laminált lap,
  • a többi elemek: 18 mm-es laminált lap.

Garancia: 24 hónap.


Az egyes elemeket lapraszerelten, dobozokban szállítjuk, a vevő feledata ezek összeálítása. Minden bútordarabhoz részletes szerelési útmutatót küldünk. A doboz az összeszereléshez szükséges minden alkatrészt és kelléket tartalmaz.

Hosszúság (cm)100
Szélesség (cm)70
Magasság (cm)60
Színszürke

Közvetlen gyártó 30 éve

A kilencvenes években a Lengyel bútorok története ismételten elkezdődött. És mi - Mirjan24, folyamatosan jelen voltunk, bútorokat hoztunk létre az ügyfelek preferenciáival összhangban. Ha házad vagy lakásod, a Mirjan24-gyel bútorozod, akkor 30 évnyi tapasztalatot és elkötelezettséget választasz - egyenesen a lengyel gyártótól.

Kedvezmény a hírlevélre 3% hónapig érvényes

A hírlevélre való feliratkozással garanciát kapsz, hogy nem maradsz le az aktuális promóciókról és a legújabb inspirációkról, a lenyűgöző belső terekről. A hírlevél ajándék részünkről számodra. Iratkozz fel még ma, és az első ajándék tőlünk egy kedvezmény kód lesz, aminek köszönhetően első megrendelésedből 3% kedvezményt kapsz. Készen állsz sok meglepetésre?

Vélemények

Legyél te az első, aki megírja véleményét!

Termék értékelés!

Add hozzá véleményed

Kapcsolódó termékek

20 más termékek ugyanabban a kategóriában: