Budapest 48h

Flow FL102 dohányzóasztal

54 990 Ft‎

7 nap alatt

Választott:

5% Vásárlásod után, a következő rendelésedből kedvezményt kapsz.

További info

A nappali a vendégek fogadásának helye, ezért megfelelően kell berendeznünk. A Flow dohányzóasztal egy olyan modell, amely minden körülmények között működik! Nagyszerűen néz ki kicsi és kissé tágasabb belső terekben. Időtlen színei megörvendeztetik használóit, aminek köszönhetően mindig alkalmazkodik az éppen uralkodó rendezési trendekhez.

Ez az asztal jellegzetes fa és karcsú lábakkal rendelkezik, amelyek könnyedséget kölcsönöznek a belső térnek, és ugyanakkor csodálatos hangulatot idéznek elő. Amellet a dohányzóasztal praktikus fiókokkal van felszerelve, amelyekben könnyedén tárolhatja a mindennapi használathoz szükséges dolgokat. Az egész tartós anyagokból készült, amelyek hosszú távú elégedettséget biztosítanak a vásárlással.


Méretek:

  • szélesség: 102 cm,
  • magasság: 46 cm,
  • mélység: 68 cm.

Szín: válasszon a rendelkezésre álló attribútumok.

Szerkezet:

  • korpusz és front: laminált forgácslap 16mm,
  • fekete fa lábak,
  • ABS élzárással,
  • "PUSH OPEN" nyitó rendszerrel.

Garancia: 24 hónap

Szélesség (cm)102
Magasság (cm)46
Mélység (cm)68
Színbarna, fekete

Közvetlen gyártó 29 éve

A kilencvenes években a Lengyel bútorok története ismételten elkezdődött. És mi - Mirjan24, folyamatosan jelen voltunk, bútorokat hoztunk létre az ügyfelek preferenciáival összhangban. Ha házad vagy lakásod, a Mirjan24-gyel bútorozod, akkor 29 évnyi tapasztalatot és elkötelezettséget választasz - egyenesen a lengyel gyártótól.

Kedvezmény a hírlevélre 3% hónapig érvényes

A hírlevélre való feliratkozással garanciát kapsz, hogy nem maradsz le az aktuális promóciókról és a legújabb inspirációkról, a lenyűgöző belső terekről. A hírlevél ajándék részünkről számodra. Iratkozz fel még ma, és az első ajándék tőlünk egy kedvezmény kód lesz, aminek köszönhetően első megrendelésedből 3% kedvezményt kapsz. Készen állsz sok meglepetésre?

Vélemények

Legyél te az első, aki megírja véleményét!

Termék értékelés!

Add hozzá véleményed

Bútorok ebből a kollekcióból:

20 más termékek ugyanabban a kategóriában: