Mati 4 dohányzóasztal

28 000 Ft‎

7 nap alatt

Választott:

5% Vásárlásod után, a következő rendelésedből kedvezményt kapsz.

További info

A praktikus Mati konferenciaasztal egyetlen nappaliból sem hiányozhat. A háztartás minden tagjának közös helyiségében, valamint a vendégek által meglátogatott helyen helyet biztosít majd kávéscsészéknek, gyümölcsleves poharaknak, de a délutáni teához édességekkel ellátott tálcát is.

A tábla alá helyezett konferenciaasztal egy része, nevezetesen a polc nagyon hasznos. A tágas méretek és a könnyű hozzáférhetőség arra ösztönzi Önt, hogy tárolja a gyakran használt tárgyakat, például távirányítókat, fejhallgatókat vagy a lejátszóhoz szükséges tartozékokat.


Méretek:

  • szélesség: 115 cm,
  • magasság: 51 cm,
  • mélység: 65 cm.

Színválaszék:

  • válasszon a rendelkezésre álló attribútumok.

Szerkezet:

  • 16 mm vastag laminált lap,
  • papír alapú élzárás.

Garancia: 24 hónap

Az egyes elemeket lapraszerelten, dobozokban szállítjuk, a vevő feledata ezek összeálítása. Minden bútordarabhoz részletes szerelési útmutatót küldünk. A doboz az összeszereléshez szükséges minden alkatrészt és kelléket tartalmaz.

Szélesség (cm)115
Magasság (cm)51
Mélység (cm)65
Színbarna, krém

Közvetlen gyártó 29 éve

A kilencvenes években a Lengyel bútorok története ismételten elkezdődött. És mi - Mirjan24, folyamatosan jelen voltunk, bútorokat hoztunk létre az ügyfelek preferenciáival összhangban. Ha házad vagy lakásod, a Mirjan24-gyel bútorozod, akkor 29 évnyi tapasztalatot és elkötelezettséget választasz - egyenesen a lengyel gyártótól.

Kedvezmény a hírlevélre 3% hónapig érvényes

A hírlevélre való feliratkozással garanciát kapsz, hogy nem maradsz le az aktuális promóciókról és a legújabb inspirációkról, a lenyűgöző belső terekről. A hírlevél ajándék részünkről számodra. Iratkozz fel még ma, és az első ajándék tőlünk egy kedvezmény kód lesz, aminek köszönhetően első megrendelésedből 3% kedvezményt kapsz. Készen állsz sok meglepetésre?

Vélemények

Legyél te az első, aki megírja véleményét!

Termék értékelés!

Add hozzá véleményed

20 más termékek ugyanabban a kategóriában: