Roling dohányzóasztal

73 770 Ft‎

46 510 Ft‎

27 260 Ft‎
7 nap alatt

Választott:

5% Vásárlásod után, a következő rendelésedből kedvezményt kapsz.

További info

A Roling kerekekes modern dohányzóasztal a nappali dizájnja és funkcionális berendezése lesz. Az üveglap harmonizál minden belsőépítészettel, és hangsúlyozza az alsó lemez sötét mintázatát. Mindkét felületet króm tartóelemek választják el, amelyek fénye hangsúlyozza a modern dohányzóasztalt.

Az itt használt kerekek további előnyt jelentenek. Lehetővé teszik a bútorok könnyű mozgatását, ami ideális a lakótér számára, amelyet gyakran látogatnak a vendégek.


Nézd meg, hogy mutat ez a bútor inspirációnkban: "Szoba a tetőtérben."

Méretek:

  • hosszúság: 80 cm,
  • magasság: 42 cm,
  • szélesség: 80 cm.

Szín: válasszon a rendelkezésre álló attribútumok.

Szerkezet

  • a felső lap: edzett üveg,
  • a alsó lap: fa magasfényű,
  • műanyag csapágyas kerekek.

Garancia: 24 hónap.


Az egyes elemeket lapraszerelten, dobozokban szállítjuk, a vevő feledata ezek összeálítása. Minden bútordarabhoz részletes szerelési útmutatót küldünk. A doboz az összeszereléshez szükséges minden alkatrészt és kelléket tartalmaz.

Hosszúság (cm)80
Szélesség (cm)80
Magasság (cm)42
Színfekete

Közvetlen gyártó 30 éve

A kilencvenes években a Lengyel bútorok története ismételten elkezdődött. És mi - Mirjan24, folyamatosan jelen voltunk, bútorokat hoztunk létre az ügyfelek preferenciáival összhangban. Ha házad vagy lakásod, a Mirjan24-gyel bútorozod, akkor 30 évnyi tapasztalatot és elkötelezettséget választasz - egyenesen a lengyel gyártótól.

Kedvezmény a hírlevélre 3% hónapig érvényes

A hírlevélre való feliratkozással garanciát kapsz, hogy nem maradsz le az aktuális promóciókról és a legújabb inspirációkról, a lenyűgöző belső terekről. A hírlevél ajándék részünkről számodra. Iratkozz fel még ma, és az első ajándék tőlünk egy kedvezmény kód lesz, aminek köszönhetően első megrendelésedből 3% kedvezményt kapsz. Készen állsz sok meglepetésre?

Vélemények

Legyél te az első, aki megírja véleményét!

Termék értékelés!

Add hozzá véleményed

20 más termékek ugyanabban a kategóriában: