Budapest 48h

Enjoy ES40 dohányzóasztal

40 810 Ft‎

7 nap alatt

Választott:

5% Vásárlásod után, a következő rendelésedből kedvezményt kapsz.

További info

Szereti az egyszerű formákat és az ipari feldolgozást? Akkor érdemes megnézni az Enjoy CS40 dohányzóasztalt, ami minden modern készülék habja lesz a tortán! Ez a modell fémvázra, feketére festett és laminált forgácslapra készült, funkcionális asztallapot alkotva.

A Enjoy CS40 nem foglal sok helyet a szobában - minden bizonnyal elhelyezheti egy kis nappaliban vagy nappaliban. Segédasztalként is jól használható.

Ezenkívül egy további fiókot rejt a belsejében, amely lehetővé teszi a kis kiegészítők tárolását. Amikor úgy dönt, hogy megvásárolja, biztos lehet benne, hogy kiváló dekorációja lesz a helyiségnek!


Méretek:

  • szélesség: 40 cm,
  • magasság: 56 cm,
  • mélység: 40 cm.

Szín: válasszon a rendelkezésre álló attribútumok.

Szerkezet:

  • 16 mm vastag laminált forgácslap,
  • 0,5 mm-es ABS élzárás,
  • kihúzható fiók,
  • fém alap feketére festett, 18/18 mm profilból.

Garancia: 24 hónap.

Szélesség (cm)40
Magasság (cm)56
Mélység (cm)40
Színbarna

Közvetlen gyártó 30 éve

A kilencvenes években a Lengyel bútorok története ismételten elkezdődött. És mi - Mirjan24, folyamatosan jelen voltunk, bútorokat hoztunk létre az ügyfelek preferenciáival összhangban. Ha házad vagy lakásod, a Mirjan24-gyel bútorozod, akkor 30 évnyi tapasztalatot és elkötelezettséget választasz - egyenesen a lengyel gyártótól.

Kedvezmény a hírlevélre 3% hónapig érvényes

A hírlevélre való feliratkozással garanciát kapsz, hogy nem maradsz le az aktuális promóciókról és a legújabb inspirációkról, a lenyűgöző belső terekről. A hírlevél ajándék részünkről számodra. Iratkozz fel még ma, és az első ajándék tőlünk egy kedvezmény kód lesz, aminek köszönhetően első megrendelésedből 3% kedvezményt kapsz. Készen állsz sok meglepetésre?

Vélemények

Legyél te az első, aki megírja véleményét!

Termék értékelés!

Add hozzá véleményed

Bútorok ebből a kollekcióból:

20 más termékek ugyanabban a kategóriában: