Skandináv stílusú nappali

A skandináv stílusú nappali mindig lenyűgöz kifogástalan tisztaságával, világos falszínével, természetes kiegészítőivel, fa padlójával és bútoraival. A skandináv stílus kedveli a harmóniát, a kényelemre és a funkcionalitásra összpontosít. Évek óta nagyon népszerű. Noha Skandináviához társul a hideg, az ebben a stílusban elrendezett összeállítások nagyon is hangulatosak lehetnek.

Skandináv stílusú bútorok

A skandináv stílus elsősorban a funkcionális. Ezért az elrendezés elsősorban fehér és faszínű praktikus bútorokon alapszik. A nappali dekorációja elsősorban szürke és bézs árnyalatú. Első pillantásra a belső tér hidegnek tűnhet, de az így kiválasztott színek visszaverik a fényt és vizuálisan nagyítják a helyiséget.

felület elrendezése
felület elrendezése

Kollekció

Vegas kanapé ágyneműtartóval

A Vegas kanapé egy skandináv stílusú modell, varázsa a magas lábakon és az érdekes színeken alapszik. Mindezen felül a kanapén ágyazható és ágyneműtartóval is rendelkezik.
Nézd ​​meg

Primo bútor

A Primo nappali bútorokat a magas lábak és a fehér és faárnyalatok alapján jellemzik, ami tökéletesen illeszkedik a skandináv stílushoz. A kollekció 11 funkcionális bútort tartalmaz.
Nézd ​​meg