Napjainkban a lakberendezés rendkívül fontos szempontjává vált a ruhák tárolására alkalmas hely. Gyerekként minden lány egy tágas ruhásszekrényről álmodott, fésülködőasztallal és sok polccal ruhák, cipők és kézitáskák számára, mint az amerikai tévésorozatokból. A saját szépségzóna fontos eleme egy nő életének. Ennek a helyiségnek a berendezésének elegáns kialakításával keressük meg Önt. Ismersz olyan stílust, mint a modern klasszikus? Egyre népszerűbb, ezért nézzük meg közelebbről. A modern megoldások minimalizmussal kombinálva kifinomult és időtlen teret hoznak létre. Itt a fehér és a bézs világos árnyalatai érvényesülnek. Az egyik jellegzetes részlet a mennyezet melletti dekoratív díszítések. Egy modern, klasszikus stílusú szekrényben számos elegáns részletet talál, mint például virágok, modern formájú falelemek és sok tükör, melyek megvilágítják a teret és vizuálisan megnövelik azt. Ez az elrendezés tökéletes megoldás azok számára, akik szeretik a klasszikusokat és a minimalizmust, ugyanakkor szeretnének egy kicsit modernebb lehetőségeket bevezetni, mint például a barázdált bútorok vagy az igényes dekorációk

Kollekciók

Tireno íróasztal / fésülködőasztal

Van egy nagyszerű megoldásunk az Ön számára! Az íróasztal fésülködőasztalként is használható. A Razimo elegáns megjelenése tökéletesen illeszkedik a belsőépítészet legújabb trendjeihez. Bordázott elülső részek, arany részletek és minimalista dizájn. Rengeteg tágas fiókkal rendelkezik, hogy elférjen benne minden kozmetikum és hajkiegészítő.
Nézd meg

Colours CS08 tükör

A tükör nem hiányozhat. A nagy és kerek változat megkönnyíti a napi gondozást.
Nézd meg

Alutera fotel

Must have a sminksarokban! Egyedülálló fotel finom formával. Kényelmes, praktikus és stílusos. Nőiességet kölcsönöz minden elrendezésnek.
Nézd meg

Pafos 90 2D gardrób + rátét

A gardrób legfontosabb eleme, vagyis a gardrób. Ez sok helyet biztosít a szervezésnek. Belseje tágas polcokat és helyet kínál az akasztóknak. Könnyedén talál helyet az összehajtogatott ruháknak, de akár partnere összes ruhájának, ingének és öltönyének is.
Nézd meg

Eleylin R40 cm kisszekrény

Szüksége van egy helyre, ahol díszítheti és bemutathatja kedvenc cipőit és kézitáskáját? A polc kiváló lehetőség a belső tér kiegészítésére. Praktikus és dekoratív berendezés.
Nézd meg

Pafos 90 2D + 45 1D gardrób + rátét

Valami divatosoknak, akiknek nagy ruhakollekciójuk van. A gardrób belseje rengeteg tárolóhelyet kínál. Ennek a változatnak hatalmas előnye a gardrób további bővítése! Most már biztosan könnyedén rendszerezheti ruháit
Nézd meg

Tireno 3SZ komód

Ideális modell fehérneműk és kiegészítők, például órák vagy ékszerek számára. A Tireno 3SZ három tágas fiókkal rendelkezik, amelyek rendben tartják ruhatárát. A komód lenyűgöz vonzó megjelenésével - tökéletesen illeszkedik a modern klasszikus stílushoz.
Nézd meg

Holiday fotel Premium

A szépségzónában kényelmes helyet kell biztosítani egy pillanatnyi kikapcsolódáshoz. Itt jön jól a Holiday 60 Premium nyugágy egyedi mustár árnyalatban. A szék optimális dőlésszöget biztosít az egyes testrészek ellazításához. Ez egy ideális sarok egy érdekes könyv melletti kikapcsolódáshoz. Kiváló kényelmet és időtlen dizájnt biztosít.
Nézd meg