Szoba a tetőtérben

A tetőtéri szoba egy olyan hely, amely végtelen sok elrendezési lehetőséget kínál. Igényeinknek megfelelően kialakíthatunk benne egy nappalit, ahol napi rendszerességgel tölthetjük időnket a családdal. A ferde tető alatt gyönyörűen mutat egy hálószoba is, a tetőablak lehetővé teszi, hogy az ágyból csodálhassuk a csillagokat. Mi lenne, ha ezt a két teret egyesíthetnénk egyetlen egészben? Tekintse meg meg javaslatunkat, és fedezze fel a funkcionális tetőtéri szoba varázsát!

Azok a bútorok, amelyek saját magunk és családtagjaink egyedi igényeihez való alkalmazkodásának lehetőségét nyújtják számunkra, jól funkcionálnak a tetőtér tipikus szabadidős légkörében. A relaxációs funkcióval ellátott kanapé, a kerekes dohányzóasztal vagy a tágas fiókos szekrény csak néhány a tetőtérbe szánt sokféle javaslat közül.

Doboz bútorok tisztítószere

Kollekció

Encanto ülőgarnitúra relaxációs funkcióval

A kárpitozott bútorok jelentik a család minden tagjának közös pihenőzónáját. A relaxációs funkcióval gazdagítot Encanto kollekció tökéletesen illeszkedik ebbe a térbe.
A lábtartó dőlésszintjének három fokozatban történő beállításával személyre szabhatjuk, hoy ülő, félig ülő vagy fekvő helyzetben szeretnén-e pihenni. Az Encanto háromszemélyes kanapénak van kétszemélyes változata is. A kollekció része egy fotel is - ami tökéletes hely olvasáshoz.
Nézd ​​meg

Inox napali bútor szett

Az üde színek, kissé hosszúkás lábak és mindenekelőtt az egyszerű formák azok a tulajdonságok, amelyek miatt a Inox bútorok meghódították az indusztriális belső tereket. A funkcionalitás szempontjából a kollekció minden elemét nagyszámú tágas rekesz jellemzi. A mély fiókok, a tágas szekrények és a nyitott polcok csak néhány a Inox által kínált praktikus megoldások hosszú listájából.
Nézd ​​meg

Roling kerekes dohányzóasztal

A Roling dohányzóasztal modern stílusa jól mutat egy tágas nappaliban. A kerekek által nyújtott mobilitás megkönnyíti a bútorok mozgatását, és ezáltal a berendezést az aktuális igényekhez igazítjuk. A legfelső asztallap üvegből készült, amely egy kis energiát ad a modern elrendezésekhez. Az alsó lemez viszont praktikus hely hasznos tárgyak, például távirányítók, magazinok és fejhallgatók számára.
Nézd ​​meg

Muz-105 modern szék

A tetőtér bármely szobájának stílusos és elegáns kiegészítői az Muz-105 kollekció székei. A székek érdekes formája díszíti a teret. Az esztétikai értékek mellett az Muz-105 székeket a kényelem is jellemzi. A kárpitozott ülőfelület a háttámlával kényelmes lehetőséget kínál az akár több órás ülésre is.
Nézd ​​meg

Flavia kárpitos ágy

A tetőtéri szoba hálószobájának része a kényelmes Flavia ágy. Az intenzív színű puha kárpitozás mind a reggeleket, mind az esti elalvást kellemesebbé teszi. Azok számára, akik szeretnek könyvet olvasni vagy filmeket nézni lefekvés előtt, az ágy magasított fejtámlát kínál, a hátat neki támasztva kényelmet és meleget nyújt. Viszont a figyelemfelkeltő steppelés divatos részlet, amely hangsúlyozni fogja a hálószoba megjelenését.
Nézd ​​meg

Doti konzol

A különleges hálószoba kialakításában a hétköznapi éjjeliszekrények helyett a modern Doti konzol található. Az fém szerkezet és a látványos asztallap kombinációja kiváló stílusban díszíti majd a teret, és tökéletesen illeszkedik a hálószoba dekorációjának más elemeihez is. Az ágy melletti kis állvány ideális egy lámpa, egy pohár víz vagy egy könyv számára, amire lefekvés előtt szükségünk lehet. A konzol keresztezett lábai stabilitást kölcsönöznek és dekoratívak is.
Nézd ​​meg