Ünnepi nappali dekoráció

A karácsony különleges időszak, tele gondoskodással és örömmel. Ez az idő a családi találkozók, a pazar terített asztalnál tartott ünnepi lakomák és a szép, régóta fennálló hagyományok ápolásának ideje. Otthonunk megjelenése is változik. Vannak ünnepi díszek, elegáns világítás, asztaldíszek és karácsonyfa. Ezek azok a kiegészítők, amelyeket ünnepi hangulatban tartanak, lehetővé téve a nappali belső térének teljes megváltoztatását.

Gyertyafény, villogó karácsonyfa világítás és elegáns lámpák. Lehetetlen elképzelni a karácsonyt megvilágítás nélkül, amely meleg és barátságos légkört sugall a belső térbe. Az indusztrial nappali ünnepi pompában elsősorban minimalista legyen. Mindössze néhány hangsúlyos dekorációra, időtálló bútorra és visszafogott színekre van szükség, hogy hangsúlyozzuk a téli hangulatot.

Doboz bútorok tisztítószere

Kollekció

Modern Laris sarok

A kényelmes sarokkanapé elválaszthatatlan eleme minden nappalinak. A Laris sarokkanapé által kínált puha ülés és háttámla, valamint egy kellemes tapintású szövet biztosítja a csodálatos pihenés kényelmét. A sarokkanapé legnagyobb előnye a fejtámlák beállításának lehetősége, egy tágas tárolórekesz, amely lehetővé teszi az ágynemű vagy egyéb kiegészítők tárolását, valamint a kényelmes ágyazhatóság.
Nézd ​​meg

Duero konzol

A modern konzolok szinte bármilyen belső tér bútorai - méretétől függetlenül. Ezek a kényelmes, univerzális és praktikus bútorok elegánsabbá teszik a nappalit, a hallt vagy a hálószobát. Ez a bútor nem sok helyet foglal el a helyiségben, így a legfontosabb tárgyakat vagy dekorációkat tárolhatja rajtuk. Különböző funkciókat szolgálhat - itt számít a kreativitás!
Nézd ​​meg

Giulia dohányzóasztal

A dohányzóasztal olyan elem, amelyet leggyakrabban a nappaliban lévő egyéb bútorokkal illesztünk össze. Mindezt azért, hogy összetartozó egészet hozzunk létre velük, anélkül, hogy eltérnénk a stílustól. A Giulia modell bármilyen belső teret gazdagít, egyedi és kissé nyers jelleget kölcsönöz neki. Funkcionális asztallappal, stabil acél vázzal, valamint újságtartóként használható tartóval van ellátva.
Nézd ​​meg

Tempo asztal üvegtetővel

Alakjuk miatt a legfunkcionálisabbak a téglalap alakú asztalok. A Tempo asztal olyan modell, amely nemcsak nagyon elegánsnak tűnik, hanem időtálló és funkcionális is. Üveg teteje és fém lábai vannak, így tökéletesen alkalmas industrial belső terekbe. Nem igényel sok dekorációt. Csak pl. elegánsan díszített edény és magas gyertyák tökéletesek itt.
Nézd ​​meg

Kényelmes Mina szék

A székeknek - különösen az ünnepi asztal körül lévőknek - kényelmesnek kell lenniük. Mély ülések, tökéletesen kontúrozott háttámla és stabilitás - ez a tökéletes szék alapja. Rajtuk töltünk hosszú órákat a karácsonyi vacsora alatt családi körben és énekeket énekelve. A Mina székek kényelmük és formatervezési stílusuk miatt tökéletesen illeszkednek egy ipari elrendezésbe.
Nézd ​​meg

Enjoy könyvespolc

A Enjoy könyvespolc tökéletes kiegészítője a nappalinak. Ez a praktikus és rendkívül esztétikus bútor egy érdekes elem, amely biztosítja a stílusos belsőt. A további polcok használatának köszönhetően optimális helyet biztosít a könyvek, családi fotók, ajándéktárgyak vagy ünnepi dekorációk elhelyezéséhez, amelyek szívmelengető hangulatot adnak a szobát.
Nézd ​​meg

Gap black 9384 mennyezeti lámpa

A belső térben használt világítás nemcsak a szoba megjelenését és klímáját, hanem a háztartásban élők általános közérzetét is befolyásolhatja. A minimalista Gap Black lámpák, amelyek közvetlenül a falon helyezkednek el, modern, kissé szigorú megjelenést és egyedi dizájnt adnak a nappalinak.
Nézd ​​meg

Függesztett Imbria Black VI 9675 lámpa

Minden szobába több fényforrás szükséges. Az asztal, amely fölé a modern Imbria Black lámpát helyezhetjük, különleges megvilágítást igényel. Innovatív kialakítása tökéletes nappali vagy étkező helyiségekben, kiegészítő világításként. Kellemesebbé teszi a belső teret, hangsúlyozva annak modern jellegét.
Nézd ​​meg

Cosmo króm S állólámpa

Hogyan lehet hangsúlyozni a belső tér szépségét és kihozni az előnyeit? Elég egy kiegészítő álló lámpát használni. Ebben az esetben a Cosmo Chrom különösen lenyűgöző vizuális hatást kölcsönöz a belső térnek, és atmoszférikus fényt biztosít. A sarokülő közelében elhelyezve tökéletesen megvilágítja azt, ami sötétedés után különösen hasznos.
Nézd ​​meg