Kicsi ifjúsági szoba

Egy kis helyiségben berendezett ifjúsági szobának nem kell rendetlennek lennie. Éppen ellenkezőleg, lehet ez egy szép és világos szoba is, amelyben minden elemnek megvan a maga megfelelő helye. Hogyan lehet ezt elérni? A legfontosabb az innovatív és multifunkcionális bútorok választása!

A könnyen összeszerelhető szekrényágynak, egy mozgatható tetejű íróasztalnak és például egy tágas könyvespolcnak köszönhetően még egy nehezen elrendezhető hely is funkcionális és praktikus lehet. A legfontosabb azonban az, hogy még egy kis ifjúsági szoba is támogathatja a fiatalt céljainak elérésében, és a dinamikus fejlődésében is elősegítheti.

Doboz bútorok tisztítószere

Kollekció

Wiso modern könyvespolc

Van egy kis felújítandó szabad helyed? A Wiso könyvespolc segít hatékonyan kihasználni ezt a helyet. A tágas polcoknak köszönhetően rengeteg hely jut a tinédzser könyveinek, kütyüjeinek és különféle elektronikai cikkeinek. A könyvespolc indusztriális stílusa hangsúlyozni fogja a belső tér karakteres jellegét. Az univerzális forma a polc színeinek széles választékával kombinálva a nappaliban is jól mutat.
Nézd ​​meg

Bed-Concept szekrényágy

A szekrényágyak legújabb generációja a kicsi helyiségek legkedveltebb elemei, amelyek általában tinédzserek szobái. Innovatív jellegüknek köszönhetően azonban a szekrényágyak tökéletesek a hálószobához kapcsolt kis stúdiókhoz és nappali helyiségekhez is. A hagyományos matracnak köszönhetően az alvási kényelem nem különbözik a szokásos ágyakétól, de az összecsukás után elfoglalt hely nagysága összehasonlíthatatlan.
Nézd ​​meg

Calabrini szekrények

A Calabrini szekrénykollekció elemei optimális méretűek, amelyek nagyon kicsi helyiségekben is jól használhatóak, viszont a ruhák tárolására szolgáló hely tágasságával rendelkeznek. Egy ilyen szekrényben egy tinédzser könnyedén elrendezheti a sportfelszereléseket és a különféle kiegészítőket. A bútorok több divatos színben állnak rendelkezésre, amelyeknek köszönhetően a dekoráció megfelel az aktuális trendeknek.
Nézd ​​meg

Armando modern íróasztal

A Armando egy modern íróasztal, mozgatható felsőrésszel. A szoba aktuális igényeitől és méreteitől függően lehetőség van az asztallap optimális helyzetének beállítására. Ezenkívül tulajdonosa íróasztalhoz rögzített komódként is használhatja. A szekrény, a fiók és a nyitott polcok jól szervezett helyek a könyvek, és a gyermek számára szükséges kiegészítők számára.
Nézd ​​meg

Lilo II kárpitozott szék

Egy kényelmes szék az íróasztal szükséges kiegészítője. A Lilo kárpitozott szék jól használható egy kis ifjúsági szobában. A puha kárpit kényelmet nyújt a tinédzsernek házi feladatok megírása közben, valamint szenvedélyeinek és hobbijainak gyakorlása során. A szék számos színben áll rendelkezésre, így még a legkifinomultabb ízlésűek is megtalálják a számukra legjobban megfelelőt.
Nézd ​​meg