Bed Concept - új generációs szekrényágy

Több helyre van szüksége életterében?

Egy szoba: életteli nappali, kreatív iroda, ahol szokatlan formatervezés készül, vagy egy játszószoba a gyerekeknek, amely éjjel valódi és kényelmes hálószobává válik. Ez lehetséges? A Concept szekrényágyakkal, határozottan IGEN! Csupán néhány másodperc alatt otthonának bármely helyét hálószobává változtathatja. A Concept szekrényágy egy szekrényben elrejtett ágy, melynek köszönhetően elnyerheti azt a helyet, amelyet egy hagyományos ágy most elfoglal.

Kiváltható vele egy kényelmetlen kanapé is. Az ágy kinyitása és összecsukása néhány másodpercig tart, ami lehetővé teszi a nappali vagy iroda hálószobává történő átalakítását. Mindeközben fenntartja a kényelmet alvás közben, valamint a magas esztétikát, éreztetve a modern dizájnt.

A szekrényágyak jellemzőinek összehasonlítása

 • Concept Pro
  Bed Concept
 • A mechanika típusa
  Rugós
  Pneumatikus
 • Biztonsági garancia
   
   
 • Erőkifejtés nélkül
   
   
 • Fémkeret
   
   
 • Csendes zárás
   
   
 • Kiegészítő polcok
   
   
 • Világítás opciók
  1
  3
 • Vízszintes/Függőleges változat
   
   
 • Matracmagassága
  max 18cm
  max 18cm
 • Matracszélessége
  90 / 120 / 140cm
  90 / 120 / 140 / 160 / 180cm
 • Ár
  192 070Ft-tól
  232 450Ft-tól

Válassz termékeket magadnak

Kényelem kényelmes mint egy hagyományos ágy

A Concept szekrényágyak ugyanolyan kényelmesek, mint a hagyományos ágyak. Tervezéskor egy fémkerettel ellátott rugós léces ágyrácsot kapott, amely a matracnak megfelelő alátámasztást nyújt. Ezen felül választható hozzá 18 cm magas matrac is, amely megfelel az Ön igényeinek. Érdemes megjegyezni, hogy a Concept modellek szabványos méretű matracokhoz illeszkednek, 90-180 cm széles és 200 cm hosszúak.

A szekrényágy kiváló alternatívája a hagyományos ágyaknak és kanapéknak. Amikor a szekrényágyat választja, elfelejtheti a kényelmetlen kanapét, amelyet nem a mindennapi alváshoz terveztek, és hátfájást okozott. A kanapé napi és időigényes hajtogatása szintén elfelejthető lesz. A Concept szekrényágyakkal az ágyazás sokkal kevesebb időt vesz igénybe - talán csak néhány másodpercet?

Biztonság nyugodtan aludhat

A Bed Concept és a Concept PRO projektek prioritása a biztonság az ágy használatakor. A kérdés kulcseleme a szekrényágy átgondolt felépítése. Egy másik fontos elem a megfelelő szerelvénykészlet, amelynek köszönhetően az ágyat a falhoz rögzíti. Ezenkívül a szekrényágy biztonsági retesszel van ellátva, amely védi az ágyat a véletlenszerű kinyílódástól.

Ezen felül a Lenart márka erőfeszítéseit a biztonság szempontjából elismerték, és tanúsítvánnyal díjazták, amelyek igazolják, hogy a termék biztonságos az egész család számára, beleértve a gyermekeket is. Különös figyelmet fordítottak az alkatrészek magas minőségére is.

Kényelmes nem kell ágyazni

A Bed-Concept szekrényágyával az ébredés utáni ágyazásra már nincs szükség. Az alvás utáni beágyazáshoz csak használja a bútorhoz rögzített hevedereket. Az ágy összecsukásával megvédi a paplant és a párnákat az elmozdulástól az alvó felület behajtásakor.

Egy ilyen megoldás jelentősen növeli a szekrényágy napi használatának kényelmét, így nem kell aggódnia az ágyazás miatt. Néhány mozdulattal elrejtheti az ágyneműt és az ágyat, így sok szabad hely marad a napi tevékenységekhez, a gyermekek játékához. Így már nem érhetnek váratlanul a vendégek.

Rejtett funkcionalitás

A mindennapokban a falra szerelhető Bed-Concept szekrényágy lehetővé teszi, hogy szabadon megváltoztassa annak a szobának a funkcióját, amelyben elhelyezték - a hálószobából egy tágas szobába és fordítva. Ha meg szeretne ágyazni, csak enyhén kattintsa a fedelet, majd óvatosan húzza maga felé, és az ágy lassan süllyedni kezd.

Az ágy szinte zajmentes kinyitása és bezárása a pneumatikus mechanikának köszönhető. Ez nagyon egyszerűvé teszi a fekvőhely előkészítését, és nem igényel erőfeszítést. Ez egyike annak a sok oknak, amelyek miatt ezeket a helytakarékos bútorokat oly gyakran használják az ifjúsági szobákban, egy kis stúdiólakás dekorációjában, valamint az idősek hálószobájában.

Válasszon és aludjon ahogy szeret

Mint tudjuk, mindannyian különbözőek és eltérő követelményekkel rendelkezünk - nemcsak az esztétika, hanem a kényelem és pihenés szempontjából is. Ezért adjuk meg a lehetőséget annak, hogy tökéletes pihenőhelyet hozzon létre. Amely nem különbözik a hagyományos hálószobától. Nekünk köszönhetően jól fogsz aludni!

Ehhez megfelelő matracra van szükség, amely garantálja a zavartalan és békés alvást. És ezért hagyjuk meg ezt a választást Önnek. Mindezt úgy, hogy beállítsa a matracot ízlésének, preferenciáinak és súlyának megfelelően.Bármilyen matracot hozzáadhat az ágyhoz, de ne feledje, hogy magassága nem haladja meg a 18 cm-t.

Univerzális válasszon méretet

A Bed Concept rendkívüli sokoldalúsággal büszkélkedhet, amely bármilyen helyiséghez adaptálható. Akár stúdió, egy kicsi ifjúsági szoba vagy egy multifunkcionális nappali - a szekrényágy tökéletes helyet nyújt a pihenéshez!

Több változatban kapható: függőleges és vízszintes; különböző fekvő felületekkel és számos divatos szín közül lehet választani. Az ilyen megoldásoknak köszönhetően a Bed Concept tökéletesen harmonizál az Ön otthonának elrendezésével, ugyanakkor nem mindennapi dekoráció.

Függetlenül a választott belső stílusától vagy méretétől - a Bed Concept szekrényágy minden felhasználó elvárásainak megfelel!