Szoba testvéreknek

Az ifjúsági szoba gyakran az egész ház legkisebb szobája. Ráadásul, két különféle karakter - testvérek – osztozik néhány négyzetméteren. Időnként nagyon különböző korúak, ami szintén sok problémát tud okozni, nemcsak a berendezésben. Hogyan lehet egy szobában egyeztetni két gyermekvilágot úgy, hogy az megfeleljen az elvárásoknak és praktikus is legyen?

Közös szoba kiválasztásakor a leggyakrabban az emeletes ágyat választják. Nagyon sok helyet takarít meg, kényelmes pihenési helyet biztosítva.

Érdemes megfontolni azon bútorokat is, amelyek lehetővé teszik a tárolást - fali polcok, komódok vagy egy tágas szekrény, amely kiváló megoldás az ifjúsági szobákban.

Szintén nagyon fontos elemei a szobának az íróasztalok, amelyek teret biztosítanak a háztartás legfiatalabb tagjainak érdeklődésének, miközben lehetővé teszik a munkát és a tanulást.

A konyha területei
Modern konyha

Kollekció

Trio kollekció

Ezek különleges fali és álló polcok, amelyeket a modern dizájn, az egyszerűség és a funkcionalitás határoz meg. Olyan divatos színekkel örvendeztetik meg felhasználóikat, amelyek tökéletesen harmonizálnak a jelenlegi belső kialakítással.
Nézd ​​meg

Vista gardrób

A Vista tolóajtós rendszerrel felszerelt szekrénymodell, különösen kis helyiségekben ideális. Divatos színekkel és elülső tükörrel rendelkezik, ami örömére szolgál használójának.
Nézd ​​meg

Antek íróasztal

A funkcionalitás a legfontosabb! A Antek íróasztal lehetővé teszi a szabad munkát vagy tanulást, tágas munkafelületet biztosítva. Minden iskolai és irodai kiegészítő, számítógép vagy tankönyvek végül megtalálják állandó helyüket.
Nézd ​​meg