Kis hálószoba modern stílusban

Egy kis hálószoba elrendezése igazi kompromisszum-művészet. Nagy szekrény vagy kisebb szekrény + komód. Egy 140 cm-es ágy + éjjeliszekrény vagy egy 160 cm-es ágy, amely kényelmesebb alvást biztosít? Szerencsére van egy csomó praktikus megoldás, amelyek segítenek a kis hálószoba modern stílusban történő elrendezésében!

Ha úgy döntesz, hogy a franciaágyadat olyan valakivel osztod meg, aki szeret aludni, akkor feltétlenül válassz nagyobb ágyat. Az alvás kényelme a legfontosabb dolog. Az éjjeliszekrény hiányát falra szerelhető polcok kompenzálhatják. Ne felejtsd el azonban beállítani a megfelelő magasságot, vagy távolítsd el az ágyat a falról.

felület elrendezése
komódok

Kollekció

Alita kárpitos ágy

Az Alita hálószobai ágy egy modern stílusú kárpitozott ágy, amely többféle színben kapható, szövetes vagy ökobőr kárpitozással. Az ágy további előnye az ágyneműtartó, amely rengeteg tárolóhelyet biztosít.
Nézd ​​meg

Trio 001 falipolc

A Trio 001 polc három színben kapható, amelyek tökéletesen illenek a modern belső terekhez. A polc nemcsak az éjjeliszekrény remek helyettesítője, hanem egyben könyvespolc is. A kis polcok kiválóan alkalmasak a kedvenc ajándéktárgyaink és fényképeink elhelyezésére is.
Nézd ​​meg