Vásárlói vélemények

         

GÁBOR_012 , Győr

Csak a legjobbat mondhatom: gyors szállítás, összeszerelés rém egyszerű, a sarok néhány pillanat alatt összeállítható, a bútor masszív, kényelmes. Nagyon elégedettek vagyunk.

         

Ildikó, Cserszegtomaj

Tartottam az online vásárlástól, de minden rendben volt. Nagyon gyors szállítás, jó kapcsolattartás és nem elszállt árak.

Az egyetlen hátrány - de számomra nem annyira fontos, hogy nem tudtam pontosan a szállítás óráját.

         

Veronika_83, Mosonmagyaróvár

Jó kapcsolattartás. Gyorsan reagálnak a kérésekre és a kérdésekre. A szállítás a bejelentett dátummal összhangban történt. Annak ellenére, hogy kisebb alkatrészek hiányoztak, ajánlom!

Hiányzott pár szerelőcsap.

         

Peti, Gyírmót

Kiváló telefonos kapcsolat. Mindent elmagyaráztak a legkisebb részletekig. Azt kaptam, amit megrendeltem – minden rendben, a képek és a leírás szerint. Ajánlom, és köszönöm a kellemes együttműködést.

         

Noémi, Jászárokszállás

Az ágyat dobozokban szállították, amit magam szereltem össze. Kényelmes matrac, bár azt gondoltam, hogy kissé keményebb lesz. Volt egy kisebb gond a szereléssel, de a férjem megoldotta. Általánosságban a minőség és az ár jó.

Két elem rosszul volt jelölve ez egy kicsi fejtörést okozott a szerelésnél. Egyébként minden rendben van.

         

Kris666, Pécs

A vásárlás rendben volt. Kiváló ügyfélszolgálat. A szállítás gyors és problémamentes. Teherkocsival nehezen megközelíthető helyen lakok de segítséget kértem, és a két kedves úriember segített a kirakodásnál - egy nagy plusz! Ajánlom és köszönjük!

         

Viki_22, Szeged

Biztosan itt fogok vásárolni legközelebb is! Az ár és a minőség tekintetében verhetetlen. Gyors szállítás. Remek kapcsolattartás - nagy pozitív!

         

Ricsi1976, Mór

Gyors és ingyenes szállítás. Jó kapcsolattartás. Kiváló minőségű bútorok. Mindenkinek ajánlom!

         

Matyi1982, Kisbajcs

Egy két elem hiányozott, amit pótoltak. Első osztályú kommunikáció, valamint a szállítás is. Az ágy nagyszerű, összességében határozottan ajánlom.

Késett a szállítás néhány órát, de cserébe a sofőr segített a szobába vinni, bár nem kellett volna neki.

         

Házi Kinga, Veszprém

Amikor a bútorok minőségéről van szó, nincs mit panaszkodni. Minden ok: szállítás, kapcsolat, termékek.

A fiókos szekrény kicsit kisebb volt, mint a kép alapján gondoltam, de az én hibám, hogy nem mértem meg.

         

D. V., Bp.

Kiváló kommunikáció a szállítóval. A telefonon tájékoztattak, hogy mikor és milyen időpontban érkeznek. A szállítás során azonban a sofőr késett, de kapcsolatba lépett velünk. Elnézést kért, bár nem az ő hibája volt. Fél órával az érkezés előtt telefonált, hogy pontosítson. A bútorok jól vannak csomagolva, teljesek és összhangban vannak a leírással és a fotókkal. ajánlom

Néhány óra késés volt a szállításban.

Nick
Város
Előnyök
Hátrányok