Fekete és fehér a nappaliban

A színek közötti erős kontraszt miatt tökéletesen kiegészítik egymást. Ha háttérként használunk fehér színt, akkor az tágítja a teret, és világossá teszi. Fekete szín hangsúlyos, amiből a belső elegancia, stílus vagy modernitás adódik. A felesleges fehérek azonban melankóliahoz vezethetnek, és a túl sok fekete pedig optikailag zsugorítja a teret.

Bútorok a fekete-fehér nappaliba

A mai inspirációnkban olyan elrendezést választottunk, amelyben a fehér dominál, a fekete pedig a modern bútorokban használt erős kontraszt. Ennek köszönhetően a nappali tágas, világos, és karakteres. Az inspiráció központi része a sarokülő, részben fekete textilbőr. A fekete-fehér szekrény összeállítás gondoskodik a nappali funkcionálisáról.

felület elrendezése
komódok

Kollekció

Calabrini I szekrénysor

A Calabrini szekrénysor olyan modell, amely számos elrendezési lehetőséget kínál. A TV-szekrényt tehetjük a falra, vagy használhatjuk a készletben található lábakkal. A LED világítás használatával pedig kiemelhetjük a vitrin tartalmát.
Nézd ​​meg

Nyitható Orkan sarok

A Orkan nyitható sarok alakja hasonló az L betűhöz, és érdekes színpalettában kapható. A sarok előnye, hogy ágyazható és ágyneműtartós. Míg a sarok háttámlájaként kényelmes párnák szolgálnak.
Nézd ​​meg