Szürke nappali

A szürke sarok, a fehér és a szürke árnyalatú falak vagy a szürke kiegészítők olyan elemek, amelyek nemcsak a divatos, hanem az időtlen szürke nappali elrendezését is alkotják. A szürkék jól harmonizálnak a fapadlókkal, de az univerzális fehérekkel is, amelyek könnyedén beépíthetők a bútorokba és a dekorációs elemekbe is.

Szürke nappali elrendezése

A bemutatott nappaliban a legfontosabb szerepet a szürke Tony Bis sarok és a modern fehér nappali szett játsza. Az egészben fontos szerepet kap a színek összhangja, valamint a szoba funkcionális mivolta. Miért választottuk a fehér és szürke árnyalatú bútorokat? Mivel ezek a színek teszik a belső teret világossá, ezáltal tisztanak és tágasnak hatnak.

felület elrendezése
felület elrendezése

Kollekció

Tony Bis ágyazható sarok

A Tony Bis ágyazható sarok U alakú kialakítása révén nemcsak nagy mennyiségű ülőhelyet, hanem kényelmes pihenőhelyet is biztosít. A garnitúra dekoratív párnákat tartalmaz.
Nézd ​​meg

Baros 10 szekrénysor

Modern, ugyanakkor praktikus - így írhatnánk le röviden a Baros nappali szettet. A szekrénysor egy nagy TV-szekrényből és két függesztett vitrinből áll, amelyeket LED világítással még jobban hangsúlyozhatunk.
Nézd ​​meg