Skandináv stílusú konyha

A skandináv formatervezés ihlette konyha maximálisan funkcionális és praktikus. Minden centimétert kihasználunk a kellemes és a eredményes főzés érdekében. A skandináv stílusra jellemző takarékosságot ismerhetjük meg az egyszerű formák és egységes színek által. Az világos színekkel megvilágított konyhabelső barátságos helyiséggé válik az egész család számára.

Testreszabott konyha!

A skandináv konyha mindent kombinál, amire szükségünk van az ízletes ételek elkészítéséhez. Egy konyhabútor maximális számú tárolóhellyel itt alapkövetelmény, ezt egy kihajtható asztal és fehérre festett székek egészítenek ki, amelyek a családtagokat napi étkezését szolgálják. Ezeknek a fából készült kiegészítőkkel fűszerezett hozzávalóknak az összessége megerősíti, hogy a hygge varázslat lebeg a levegőben.

felület elrendezése
komódok

Kollekció

Nilo szék

A Nilo székek széles választéka remekül mutat a skandináv belső terekben. A világos színek jól illenek a berendezés többi eleméhez. A faminták szerelmesei egyéb színeket is találnak, amelyekben ezek a keresett székek rendelkezésre állnak.
Nézd ​​meg