Kiságy 

Vannak 4 termékek.
88 350 Ft‎

Ala II 120x60 gyerekágy

Szállítás: 10 nap alatt
114 600 Ft‎

Cypi II Plus 120x60 baba ágy

Szállítás: 10 nap alatt
114 600 Ft‎

Ala II Plus 120x60 baba ágy

Szállítás: 10 nap alatt
88 350 Ft‎

Cypi II 120x60 gyerekágy

Szállítás: 10 nap alatt

Kiságy

A csecsemő fejlődésében a legfontosabb tevékenység a jó álom. Ezért a szülők, akik éppen gyermekük világra jövetelét várják, nem feledkezhetnek meg a legfontosabbról – hogy gyermekül első ágya ne csak szép, hanem mindenek előtt biztonságos és funkcionális legyen.

Mire kell figyelni a gyermekágy kiválasztása során?

A gyermekágy kiválasztása során figyelni kell arra, hogy milyen anyagból készült, és hogy biztonságos lesz-e a használat során. Plusz tanúsítványokra van szüksége, amelyek igazolják a valamennyi biztonsági és a tartóssági normának való megfelelőséget. Tökéletes választás lesz a fa ágy tekintettel a tartósságára és természetes eredetére. A legjobb, ha a babaágy környezetbarát festékkel vagy lakkal van festve, amely rendelkezik biztonsági tanúsítvánnyal.

Amikor gyermekágyat választunk, arra is figyelni kell, hogy nincsenek-e éles oldalai vagy szélei. Az ágynak stabilnak és tartósnak is kell lennie. A választandó ágy mérete a gyerekszobában rendelkezésre álló szabad hely mennyiségétől is függ. A gyermekágyak standard mérete: 120 x 60 cm, valamint 140 x 70 cm, amikor is a nagyobbat tovább tudjuk használni – az ilyeneket a gyermek korával és növekedésével együtt át kell alakítani.

Fiókos ágy

A fiókos ágynak is maximális biztonságot kell biztosítania. Ha az eddigi ágyon nincs fiók, akkor érdemes utólag kiegészíteni. Vannak olyan ágymodellek is, amelyeken a fiók a gyári felszereltség része, vagy a készletben kapható. Kerekeken tologatható, és nem karcolja fel a padlót a használat során.

Ágy pelenkázóval

A pelenkázós ágy egy gyermekágyas összeállítás, amely úgy van kialakítva, hogy könnyedén fel lehessen rá szerelni egy pelenkázót. A pelenkázó szélessége ideálisan igazodik az ágy szélességéhez, ezért biztos lehetsz benne, hogy nem csúszik el a használat során.

A pelenkázós ágy előnye a funkcionalitás. Tökéletes ajánlat a funkcionális megoldások kedvelői számára, valamint azoknak, akik szeretnének spórolni a helyjel. A pelenkázós ágy a leggyakrabban használt modell azon szülőknél, akiknek a gyermeke egy évnél fiatalabb.