Kiságy 

Vannak 18 termékek.
Classic párna

Kiságy

A csecsemő fejlődésében a legfontosabb tevékenység a jó álom. Ezért a szülők, akik éppen gyermekük világra jövetelét várják, nem feledkezhetnek meg a legfontosabbról – hogy gyermekül első ágya ne csak szép, hanem mindenek előtt biztonságos és funkcionális legyen.

Mire kell figyelni a gyermekágy kiválasztása során?

A gyermekágy kiválasztása során figyelni kell arra, hogy milyen anyagból készült, és hogy biztonságos lesz-e a használat során. Plusz tanúsítványokra van szüksége, amelyek igazolják a valamennyi biztonsági és a tartóssági normának való megfelelőséget.
Tökéletes választás lesz a fa ágy tekintettel a tartósságára és természetes eredetére.
A legjobb, ha a babaágy környezetbarát festékkel vagy lakkal van festve, amely rendelkezik biztonsági tanúsítvánnyal.

Amikor gyermekágyat választunk, arra is figyelni kell, hogy nincsenek-e éles oldalai vagy szélei. Az ágynak stabilnak és tartósnak is kell lennie.
A választandó ágy mérete a gyerekszobában rendelkezésre álló szabad hely mennyiségétől is függ. A gyermekágyak standard mérete: 120 x 60 cm, valamint 140 x 70 cm, amikor is a nagyobbat tovább tudjuk használni – az ilyeneket a gyermek korával és növekedésével együtt át kell alakítani.

Fiókos ágy

A fiókos ágynak is maximális biztonságot kell biztosítania. Ha az eddigi ágyon nincs fiók, akkor érdemes utólag kiegészíteni. Vannak olyan ágymodellek is, amelyeken a fiók a gyári felszereltség része, vagy a készletben kapható. Kerekeken tologatható, és nem karcolja fel a padlót a használat során.

Ágy pelenkázóval

A pelenkázós ágy egy gyermekágyas összeállítás, amely úgy van kialakítva, hogy könnyedén fel lehessen rá szerelni egy pelenkázót.
pelenkázó szélessége ideálisan igazodik az ágy szélességéhez, ezért biztos lehetsz benne, hogy nem csúszik el a használat során.
A pelenkázós ágy előnye a funkcionalitás. Tökéletes ajánlat a funkcionális megoldások kedvelői számára, valamint azoknak, akik szeretnének spórolni a helyjel. A pelenkázós ágy a leggyakrabban használt modell azon szülőknél, akiknek a gyermeke egy évnél fiatalabb.