Gémer fotel

Fokozza játékélményét a gaming babszákfotel - tökéletes társak szenvedélyes játékosok számára. Kényelmet biztosítanak, alátámasztják a gerincet, és stílusos kialakítást biztosítanak, amely kiemeli a játékzóna hangulatát.

Elnézést kérünk a kellemetlenségért!

A gamer fotelek piacon található irodai székek egyik legjobb és legkényelmesebb típusa.

Úgy kerültek megtervezésre, hogy a számítógép előtt sok időt töltő személyek a lehető legjobban érezzék magukat bennük, nem fáradva el a hosszas használat során. A legtöbb gamer fotel magas támlát kapott, amely kényelmes és komfortos támaszt biztosít a gerincoszlop számára ülő helyzetben. A fejet is le lehet rajtuk támasztani, így könnyű ellazítani a nyak izmait. Egy pillanatnyi pihenő a benne ülő személy számára segít, jobban koncentrálni, ami visszaköszön az elvégzett munka mennyiségében és minőségében.

Szabályozhatóság

A tipikus gamer szék lehetővé teszi az egyes elemek szabad beállítását. Ez már nem csak a standard magasságállítható szék, ami igazítható az íróasztal vagy az asztal magasságához. Ezekben az irodai székekben a támlák magasságát is állíthatod, sőt a könyöktámaszt és a fejtámaszt is.

Az ergonomikus gamer széknek a következő feltételeknek kell megfelelnie:

  • Megfelelő támasz a gerincoszlop számára – S alakban kell lennie, azaz felvennie a természetes helyzetét.
  • Teljes szabályozás – az ülőlap és a támla, a támla dőlése, a könyöktámaszok és fejtámla
  • Könyöktámaszok – ezeknek köszönhetően a test megfelelő tartást vesz fel, aminek köszönhetően jobban lehet gondoskodni a gerincoszlopról.
  • Az ülőlapnak kényelmesen kell tartania a lábakat, puhának és kényelmesnek kell lennie.

A mai életstílus megfelelő gondoskodást követel meg a gerincoszlop számára. A hagyományos szék gamer fotelre való cseréje mindjárt javít a munka komfortján, és hatással lesz a feszültség, az izom- és gerincfájdalom csökkentésére.