Forte 

Vannak 15 termékek.
Classic párna

Forte

A Forte bútorok magas minőségű bútorok elérhető áron. Évek óta a részletekre való figyelemmel készülnek a legmagasabb kivitelezési minőség mellett. A Forte cég bútoraival berendezheted a nappalidat, a gyerekszobát és a fiatalok szobáját, az előszobát, a konyhát és az étkezőt is.

A modern Forte bútorok, amelyek megőrzik az uralkodó trendeket, le fognak nyűgözni Téged, mindazokat akik veled laknak, a családodat és az ismerősöket. Az elegáns étkező komfortos helyet biztosít a napi étkezésekhez vagy az esetenkénti vendéglátáshoz, a modern nappali pedig ideális hely a család pihenésére. A lakás berendezése a Forte bútorokkal csupa öröm.

Forte ifjúsági bútorok – modern szoba a gyermek és a tinédzserek számára

A Forte ifjúság szobákba szánt bútorai modern kollekciók, amelyekre az időtlen forma és az izgalmas színvilág a jellemző. A Forte bútorok gyártója gondoskodott arról, hogy a bútorösszeállítások kényelmesek legyenek a használat során, és örömet okozzanak gyermekednek. Ezeknek a bútoroknak köszönhetően ugyanúgy be tudsz rendezni egy lányszobát, mit egy fiúszobát. Az internetes oldalunkon találsz bútorokat egy tinédzser lány szobájába a Libelle kollekcióból fehér előlapokkal és rózsaszín kiegészítőkkel a Colors kollekcióból, amelyek gondoskodnak róla, hogy a gyerekszoba kreatív helyiség legyen.

Forte konyhai bútorok – kényelem és időtlenség

A Forte konyhai bútorok mindenek előtt stabil konstrukciók, minden részletükben végig vannak gondolva. Úgy vannak megépítve, hogy minden sarok ideálisan legyen kihasználva. Találsz itt konyhabútort a fehér és a Sonoma tölgy színének legdivatosabb kombinációjában. Időtlen kompozíció, és még kicsi konyhákba is ideális, hiszen világosítja a helységet. A konyhabútor-ajánlatunk a Forte bútoraiból konyhai sarokbútorokat, függesztett és álló szekrényeket, munkalapokat és kiegészítőket is tartalmaz.

Forte bútorok – ideális a nappaliba és a hálóba

A Forte hálószoba- és nappali bútorai nemmindennapi eleganciát visznek a lakásbelsőbe. A kínálatunkban találsz Forte összeállításokat, amelyeket egész Magyarország területén közkedvelt:

  • • Kashmir bútorkollekció a nappaliba és a hálóba- provanszál stílus és stabil kivitelezés
  • • Snow nappali és tinédzserbútor kollekció – elegáns fehér előlap és bútortest

A Forte bútorok szenvedéllyel és a magas minőség iránti szorító elvárással készülnek. Gondos kivitelezés, magas minőség és időtlen stilisztika jellemzi a Forte bútorokat!
Ismerd meg a Forte bútor ajánlatunkat, és végy át 3% kezdésnek!