Alkategória

Ülőbútorok

Merüljön el a kényelemben és a luxusban az ülőbútorral! Fedezze fel a páratlan kényelmet a gyönyörűen kialakított kanapékban, fotelekben és sarokkanapékban. Az ülőbútorok nemcsak stílusossá varázsolja enteriőrjét, hanem kényelmes pihenést is biztosít egy hosszú nap után.

Torezio sarok

397 970 Ft
  • L alakú sarok
  • ágyneműtartó
  • állítható fejtámlával

Budapesten akár 72 óra alatt

Peltata L sarok

203 490 Ft
  • ágyazható sarokülő
  • ágyneműtartó
  • mutatós és eredeti színekben

Budapesten akár 72 óra alatt

635 termék található.

1-24 / 635 elem mutatása
Ár 384 840 Ft

Fonti sarok

★★★★★
★★★★★
Ár 19 170 Ft

Dover puff

★★★★★
★★★★★
Ár 345 110 Ft

Malwi sarok

★★★★★
★★★★★
1-24 / 635 elem mutatása

A kárpitos bútorok olyan bútorok, amelyek a pihenés, relaxálódás során nyújtanak szolgálatot nekünk, és elengedhetetlenek a szabadidő eltöltésekor is, pl. egy izgalmas olvasmánnyal a kezünkben.

Ezért a kárpitos bútoroknak mindenek előtt stabilnak és kényelmesnek kell lenniük, és emellett jól kinézniük.

Ha rendelkezésünkre áll a tér, olyan bútort kell választani, amely lehetővé tesz a maximális kihasználását, vagyis az ideális megoldás ebben az esetben a pihenő garnitúra lesz.

Több különböző modulból állnak, amelyeket különálló elemekként is módosíthatunk. Egy kis helyiségben azonban mindenek előtt az adott bútor praktikusságát kell szem előtt tartani.

Kanapék és heverők

A kanapék és heverők heverők a belső berendezés fő elemei. Ezeken a bútorokon töltjük azt az időt, amit magunkra szánnánk, azokat a pillanatokat, amelyek során pihenünk és feltöltődünk.

Az ideális heverő nem csak kényelmes kell, hogy legyen, hanem jól is kell kinézni a berendezésben.

A kinyitható heverők különösen, többfunkciós szobákban állnak, nappal vendéget fogadnak, éjszaka pedig a hálószobai ágyat helyettesítik.

Többnyire praktikus ágyneműtartó is van a belsejükben, amelyekbe nem csak az ágyneműt vagy a párnákat, de az állandó hellyel nem rendelkező dolgokat is el lehet rejteni.

Egyes kanapéknak van még egy előnye – az állítható fejtámla vagy lábtámasz, akár több helyzetben is, ami segít a feltöltődésben egy nehéz nap után.

Sarokgarnitúrák

A nappali sarokgarnitúrák kétségkívül a legpraktikusabb kárpitozott bútorokegyikét képviselik. A kinyitható sarokgarnitúrák beválnak legénylakásokban ugyanúgy, mint a díszes nappalikban.

A kinézet azonban nem minden! Az alvófunkciós sarokgarnitúrák többfunkciós bútorok, amelyek minden elvárásunknak megfelelnek.

Egyszerű megoldást jelentenek a pihenő helyiség berendezésére, és szükség esetén, ha váratlan vendégek érkeznek látogatóba, kényelmes ággyá alakulnak.

Sok sarokgarnitúránknak van ágyneműtartója és állítható fejtámlája is, sőt, akár beépített bárja is, amelyen vendégeid biztosan elcsodálkoznak és meglepődnek.

A sarokgarnitúra sokféle funkciójának köszönhetően mindig is lenyűgözte a felhasználóit.

Pihenő összeállítások

Általában a következő elemekből állnak: fotel, három- vagy kétszemélyes heverő.

Amennyiben van helyünk rendezkedni, olyan összeállítást érdemes választani, amely lehetővé teszi a tér maximális kihasználását. Ezért is kell pontosan végiggondolni a bútorok elhelyezésének minden opcióját, a típusukat és alakjukat.

Kis lakásokban ez kimondottan fontos. Elég nagynak kell lennie ahhoz, hogy elférjen rajta két ember, és elég kicsinek ahhoz, hogy szabadon lehessen mozogni tőle a helyiségben.

A pihenő összeállítások annyira kényelmesek, hogy szabadon lehet őket felállítani és mozgatni. Amennyiben olyanok vagyunk, hogy szeretjük a helyiség berendezésének gyakori változását, akkor ez az egyik legjobb opció számunkra!

Fotelek és puffok

Hogy hogyan képzeljük el a pihenő területet, az csak tőlünk függ. Mégis sok általunk megkérdezett személy így válaszolt: egy kényelmes fotel, kandalló, a kézben egy pohár a kedvenc borunkból vagy egy forró kakaó.

A nappali fotel ideális, kiegészítő bútor. A modern fotelek illenek a gyerekszobába is, és az irodába is. Megfelelő profilúnak és az igényeinkhez illeszkedőnek kell lennie. El kell érnie, hogy amikor leülsz, ne akarj belőle felkelni. Ez egy adag komfort, amelyre szüksége van az otthonunknak.

Ezzel szemben a puffok az alacsony ülőalkalmatosságokat juttatják eszünkbe, illetve a lábtámaszokat. Pedig nem kicsit tudják feldobni a lakásbelsőt, egy kis modernitást és stílust kölcsönözve a helyiségeknek.

A fotel mellé állított puff hihetetlenül kényelmes lábtámasszá válik. A gyermekeknek készült puff pedig a gyerekszoba egyik leggyakrabban használt bútordarabja.

Összefoglalva

A kárpitozott bútorok nagyon fontos szerepet töltenek be a lakásban, ami köztudott, ezért is jött létre ilyen széles kínálat, hogy mindenki választhasson magának valamit.

Nem kétséges, hogy a kárpitozott bútorok évekre szóló befektetések. Ezért szisztematikusan gondoskodunk arról, hogy a bútoraink magas használati komfortot képviseljenek és pihentetőek legyenek.

A biztonság kedvéért 24 hónap garanciát adunk valamennyi általunk kínált bútorra. Ezen felül teljesen ingyen házhoz is szállítjuk őket.