Szekrényágyak

Stílus és funkcionalitás egy bútorban! A hálószobába szekrényágyak az elegancia és a kényelem mesterműve. Ideális hely a kikapcsolódásra és további tárolóhelyre. Fektessen be a kényelembe, a minőségbe és az egyedi dizájnba, amely mindenkinek tetszeni fog!

5 termék található.

1-5 / 5 elem mutatása
1-5 / 5 elem mutatása

Szekrényágyak egy új dizájn, amely funkcionalitást, kényelmet és teret biztosít. Ismerd meg jobban, és soha nem adod fel! A szekrényágyak a válasz a tinédzserek, diákok, felnőttek és különösen a szülők aktuális igényeire, akik naponta küzdenek lakásuk vagy szobájuk kis területével.

Mi az szekrényágy?

Ennek a bútornak az ötlete már évek óta ismert, de mára teljesen megváltozott a látványvilága, és számos kényelmi szolgáltatással bővült, mindezt a Lenart márkának köszönhetően, amely piacra dobta a Concept PRO szekrényágyat - vagyis az ún egy összecsukható ágy, ami a gardróbban rejtőzik.

A szekrényágyak nem mások, mint egy szekrénybe rejtett ágy. Ennek a megoldásnak köszönhetően a felhasználó értékes teret nyer a helyiségben, amit napközben is használhat. Este azonban a szoba metamorfózison megy keresztül, és hálószobává változik.

Mit érdemes tudni szekrényágyakról?

A szekrényágyak minden biztonsági feltételnek megfelelnek. Kialakításuk számos védelmet tartalmaz, amelyek biztosítják a bútorok problémamentes használatát. Az első az ágy falhoz rögzítésének lehetősége. Ezenkívül a félágy egy mechanizmussal rendelkezik, amely megvédi a véletlen kinyitást, és hevederekkel rendelkezik, amelyek az ágyneműt tartják az ágy összecsukásakor. Másrészt a matrac támasztást talál a fémvázon alapuló rácsvázon. A Concept PRO ágyhoz 18 cm magas matrac használata javasolt. Azt is érdemes megjegyezni, hogy a fali ágy aranyérmet nyert a 2016-os Poznańi Nemzetközi Bútorvásáron modernségért, innovációért és minőségért.

Szekrényágyak – függőleges vagy vízszintes?

A különféle felhasználói igényeket figyelembe véve kétféle szekrényágy került kialakításra. Az elsőnek függőleges, a másodiknak vízszintes volt a formája. Ennek köszönhetően az összecsukható ágyat könnyedén a szobája lehetőségeihez igazíthatja. A Concept Pro ágyhoz pótágyat is választhat, ami növeli annak funkcionalitását. Nekik köszönhetően több tárhelyhez jut. Szekrényágy - egy vagy két személyre?

A Concept PRO szekrényágy 3 dimenziós változatot kínál: 90x200, 120x200, 140x200. Ennek köszönhetően az ágy tökéletes egy vagy két személyes szobának. A bemutatott modellek nagyszerű lehetőséget kínálnak egy kis hálószoba vagy egy nappali berendezésére, amely éjszaka hálószobává válik.