Komplett előszoba bútor

Praktiker előszoba bútor számos olyan megoldást kínál, amelyek tökéletesen megfelelnek az Ön igényeinek. Hagyja, hogy hallja a szervezettség, az elegancia és a kényelem új dimenzióját szerezze meg. Válassz olyan bútorkészletet, amely még ma melegséggel és funkcionalitással fogadja Önt és vendégeit!

Grawis 60 cipőszekrény akasztóval + 6 db. kárpitozott falpanel 60x30

62 130 Ft
  • fogantyú nélküli nyítási rendszer
  • 6 akasztó a ruhákhoz
  • zámos szín közül választhatsz

Budapesten akár 72 óra alatt

Therpio előszobabútor

58 900 Ft
  • 6 akasztó a ruhákhoz
  • a cipőszekrény 8-9 cipőnek
  • modern stílusú bútorok

Budapesten akár 72 óra alatt

68 termék található.

1-24 / 68 elem mutatása
1-24 / 68 elem mutatása

Az előszoba jellemzően nem túl nagy helyiség, amely különleges figyelmet igényel az elrendezés megtervezésekor. Kis és nagy gardróbok szerepelnek a kínálatunkban praktikus belsőkkel a mindennapi használatra tervezve, minden fajta lakásbelső számára. Fogasokkal, rudakkal és polcokkal vannak felszerelve, amelyek segítségével el lehet helyezni a felsőruhákat. A polcok a cipők tárolására is szolgálhatnak.

A diszkrét részletek a krómozott lábak vagy fogantyúk formájában gondoskodnak arról, hogy a gardrób vonzóan néz ki, és az előszoba díszévé válik. Számunkra fontos, hogy a gardrób a lehető legjobban szolgáljon Önöknek, ezért a zsanérok, vezetősínek és polcrögzítések, amelyeket használunk, a legmagasabb minőséget képviselik.

gardróbok gyártásához magas minőségű laminált lemezt használunk, amelynek struktúrája a természetes fáét idézi, valamint sokféle színű lakkozást. Üzletünkben kialakíthatják a megfelelő gardróbot, amely leginkább meg fog felelni az Önök szükségleteinek – nem csak tárolni fog ruhákat, hanem le is fog nyűgözni a kinézetével.