Tolóajtós gardrób

A tolóajtós gardrób segítségével értékes helyet takaríthat meg belső terében. Nemcsak kényelmes tárolást biztosít, hanem eleganciát is kölcsönöz minden helyiségnek. A belső tér méretétől függetlenül a tolóajtós gardrób optimalizálja az elrendezést és illeszkedik az Ön stílusához.

223 termék található.

1-24 / 223 elem mutatása
1-24 / 223 elem mutatása

Az új generáció tolóajtós gardróbja funkcionális bútor, tökéletesen rendezett tárolóhely és elegáns dekorációja annak a helyiségnek, amelynek része. A ruházati tér és a dekoratív érték ötvözése is az otthoni és lakásfelszerelés intelligens megközelítésének példája.

A modern tolóajtós gardrób pozitívan meglep a kiváló minőségével és az elérhető színek bőségével. A MIRJAN24-nél általunk kedvelt fehér mellett a legdivatosabb színek széles választékáról is gondoskodtunk. Találkozz velük!

A tolóajtós gardrób legnagyobb előnyei

Az átlagos tolóajtós gardróbot jellemző előnyök hosszú listája nagy teret nyit a bútor belsejében. A ruhák, cipők, bőröndök és kiegészítők tökéletes tárolóhelyeként ez a bútor bármely helyiségbe illeszkedik. Gyakran használják otthon, irodában, de professzionális irodákban is, kabátok vagy fontos dokumentumok elhelyezésére. A praktikus bútor másik megkülönböztető jellemzője a belső berendezés. Számos, a felhasználók igényeihez igazított fogasrudak, polcok és kosarak teszik lehetővé a rendet a gardróbban, sőt, még több ruha tárolását is megkönnyíti.

A modern tolóajtós gardrób remek és egyben jóval olcsóbb alternatívája a beépíthető bútoroknak, mert belsejében porszívó, vasalódeszka és háztartási kisgépek is elférnek.

A csúszó előlapok megkönnyítik a szekrény teljes tartalmának feltárását. Könnyed kézmozdulattal mozgásba lendülnek, enyhén csúsznak a síneken és hozzáférést biztosítanak a benne tárolt gardróbhoz. Az ilyen nyitott gardrób másik előnye, hogy helyet takarít meg közvetlenül a bútorok előtt. További 40-50 cm lehetővé teszi a bútorok elhelyezését közvetlenül az ajtó mögött, és helyet biztosít a vasalódeszka kiterítésére vagy egy fotel elhelyezésére, amelyen munka után pihenhet.

A szabadon álló tolószekrény esztétikus és eredeti megjelenése olyan előny, amely az egész szoba díszítését támogatja. Színei, az elülső részek tükördíszítése, a divatos grafikák vagy a színes lakobel kiemelik az elrendezés karakterét, stílust adnak és felfrissítik a belső teret.

Tolós szekrény tükrös, ideális kis szobákba

A kis helyiség legjobb modelljének keresése egy tükörrel ellátott, eltolható gardróbbal végződik. Erősségeinek hosszú listája az alábbiakban található:

  • modern megjelenés, ideális számos divatos belső térhez,
  • a helyiség optikai nagyítása a homlokzatot díszítő tükrökkel,
  • növeli a csillogás hatását a tükör által visszavert fény ragyogásával,
  • az otthonosság benyomásának erősítése a szobában azáltal, hogy a szemközti falat, növényeket vagy tájat tükrözi az ablak mögül a tükörben,
  • 2 az 1-ben kombináció (gardróbszekrény + tükör), anélkül, hogy további tükröt kellene a falra akasztani (az új stílusban a tükrös szekrényajtóban láthatja magát).

Találtál már legalább egy okot, hogy miért legyen otthonodban egy tükrös eltolható gardrób? Az előnyök széles skálája megerősíti, hogy egyszerű megoldást jelent különféle belsőépítészeti problémákra.

Kis tér optikai nagyítása, más bútorok funkcióinak átvétele, dekorációs értékek és a gardrób rendszerezésének alapfeladata. Ezek közül az igények közül melyik felel meg leginkább elvárásainak? Ügyfeleink tapasztalatai alapján elmondjuk, hogy ez általában sokkal több, mint egy tényező. Az ilyen multitasking a legtöbb modern modell jellemzője, így nyugodt lehet az új gardrób kiválasztásakor, mert teljesíti az Ön és családtagjai által kitűzött feladatokat.

Kicsi vagy nagy gardrób tolóajtós? Az elérhető méretek áttekintése

Ismerve a tolós szekrények előnyeinek listáját, akár tükör előlappal, akár anélkül, elmondjuk, hogyan lehet a szekrény méretét a helyiséghez igazítani. Egy adott gardróbmodell kiválasztása előtt mérje meg azt a falat vagy fülkét, amely az új tolószekrény célhelye. Fontos tudni, hogy mennyi hely áll rendelkezésre. Ez a gyakorlatban lehetővé teszi a hibák elkerülését és a túl nagy vagy túl kicsi termék megrendelését.

Tipp:

Amikor az új tolószekrény méreteit a szoba méretéhez igazítja, ne feledje, hogy méretei nem haladják meg a belső méretet. Még ha fizikailag is elfér a számára kialakított falon, választhat kisebb modellt. Ez növeli az elrendezés esztétikáját, és egyben megőrzi a helyiségen átvezető járatokat.

A megfelelő tolószekrény minden szobatípushoz

Nagy, toló gardróbszekrény

A legnagyobb bútorok a nagycsaládosok számára kialakított belső terekhez készültek. A 200 cm-nél nagyobb szélességű tolóajtós szekrények tökéletesen illeszkednek egy ilyen szekrényhez. Nagy teret biztosítanak a gyerekruháknak, itt találhatók a szülők ruhái is.

A legnagyobb modellek okosan osztják el a helyet. Belül a polcok szimmetrikus elrendezése és megnövelt számú rudazat található az akasztókhoz. A modern modellek gyakran kínálnak belső komódrendszert is. Kiváló lehetőség fehérneműk és apró kiegészítők tárolására.

Átlagos tolószekrény hálószobába tükörrel

A hálószoba fő feladata, hogy kényelmes feltételeket biztosítson a pihenéshez. A gyakorlati alap az ágy és a hozzá tartozó éjjeliszekrények. A hálószoba tolós gardróbja egy kiegészítő, ami mindig ott van, ha van neki elég hely. A ruhák praktikus megközelítésének köszönhetően kis gardróbot hoz létre a hálószobában.

Egy ilyen igényes belső térben a 170 cm széles tolószekrény vagy a hozzá tartozó 160x200 cm-es ikerszekrény tökéletes megoldás. Mindkettő a kapacitás szinonimája, és a valamivel kisebb méret lehetővé teszi az egyensúly fenntartását a tárolás és az enyhe hálószobaklíma között.

A nappaliban kis tolószekrény

A nappali az egész ház alaprajzának legreprezentatívabb helye, ezért egy kis, 120 cm széles tolószekrény lesz a legjobb választás. Mindenekelőtt a lakótérben felhalmozott dolgok funkcionális tárolója lesz, ráadásul a mérete nem fogja elnyomni a belső teret. Ehelyett kedvezően illeszkedik az elrendezéshez.

A nappaliba is jó választás a 100 cm széles tolószekrény. Kicsit keskenyebb, mint elődje, de ugyanolyan funkcionális. A tükrös előlappal felszerelve kiemeli a nappali modern dekorációját.

Az előszobában keskeny tolószekrény

A szobák elrendezése során az egyik legproblémásabb terület a eloszoba. A keskeny és kényelmetlen előszoba már a megfelelő bútorok keresésekor is nagy probléma. Amit a tervezők az ilyen dilemmák megoldására javasolnak, az egy 40 cm mélységű tolóajtós szekrény.

A viszonylag keskeny modell jól működik egy fülkében, lehetővé téve, hogy a szekrény eleje egy szintben legyen a fallal vagy az ajtóval. Ez a megoldás támogatja a dekoráció esztétikáját, és diszkrét helyet biztosít a kabátok és őszi kabátok tárolására.

Stílusos tolószekrény, amely megváltoztatja otthona megjelenését!

Fehér, fehér és még egyszer fehér!

Otthonunkban a legelterjedtebb változat a fehér tolószekrény. Szeretjük a hócsomag sokoldalúságát, mert könnyen hozzáigazítható a meglévő elrendezéshez. A klasszikus, modern és egyenletes loft belső remek társaság lesz egy ilyen bútorhoz. Ezenkívül egy tükörrel vagy magas fényű felülettel ellátott fehér csúszó szekrény gyönyörű dekorációja lesz a tompa elrendezésnek.

A fekete mélysége serkenti az érzékeket

A szemközti póluson egy fekete tolószekrény található. Ez egy jól megválasztott ajánlat az apartmanok berendezésére a jellegzetes akcentusok szerelmeseinek. A fekete vagy intenzív barna bútordarab jól bevált loft, ipari enteriőrbe, valamint a modern stílus ihlette belső terekbe.

A fa szerkezetének időtlen természetessége

Ugyanilyen népszerű választás a fa árnyalatú tolószekrények. Egy ilyen semleges felület jól harmonizál bármilyen faldekorációval és bármilyen padlószínnel. Az előny itt is a fa mintákra jellemző otthonosság, amit a velük díszített gardrób hoz a szobába.

Milyen színek szerepelnek a leggyakrabban választott fapácok listáján? Mindig a Sonoma tölgy az uralkodó, ezt követi az arisztán árnyalat és a klasszikus sötét wenge. Melyik ragadta meg a legjobban a tekintetét?

Az észak hidege modern változatban

A skandináv tolószekrények mindenekelőtt magas lábairól ismertek, amelyek még a nagyméretű bútoroknak is könnyedséget és frissességet adnak. Az élénk színek és a fa keresztmetszetére emlékeztető minták kombinációja viszont teljes mértékben tükrözi az északi országok keménységét.

A Scandi előnye is a minimális dekorációra korlátozódik. Szerény fogantyúk, vagy akár gyakori hiányuk és minimalista forma. Ez csak néhány a skandináv stílusban kedvelt lakberendezési jellemzőink közül.

Benézünk a tolós szekrény. Fedezze fel a leghasznosabb kiegészítőket!

A tolószekrényen belüli praktikus tárolás az abban használt rekeszek elrendezéséért és típusáért felel. A bútorajtó mögé betekintve felmérhetjük, hogy az általa kínált enteriőr mennyiben felel meg a mi igényeinknek és családunk többi tagjának igényeinek. Érdekel, mi rejti általában a tárolóbútorok belsejét? Az alábbiakban néhány példát talál a konfigurációkra:

  • tolószekrények fiókokkal és polcokkal (a fehérneműk és a kockákra hajtogatott ruhák legjobb helyrendezőinek kombinációja),
  • tolóajtós gardróbszekrények polcokkal és ruhatartókkal (a tárolóhelyek szabványos elrendezése minden helyiségben elfér),
  • modellek megnövelt számú rudakkal akasztófülekhez (jó megoldás nagy családok számára, valamint azoknak, akik inkább megvédik őket a gyűrődéstől, ahelyett, hogy a polcokra raknák őket),
  • tolószekrények belső ládarendszerrel (a fehérneműk, kiegészítők és számos különböző stíluskiegészítő praktikus tárolása).

A fenti tartozékokkal könnyedén hozzáigazíthatja igényeihez a tökéletes modellt. A választásnál ne felejtsük el, hogy az a legjobb tolós gardrób, amely megkönnyíti az átöltözést, hozzánk szabott befogadóképességű és egyben ízlésünket tükröző stílust ad.