Asztal

Találja meg a tökéletes konyhaasztalt, hogy összehozza családját közös étkezés közben! Válasszon stílusos asztalaink kiterjedt kollekciójából, amelyek minden térbe tökéletesen illeszkednek. Hozzon létre egy konyhát, amely otthona szíve lesz, és kulináris inspirációval teli teret.

Masiv asztal

96 380 Ft
  • nyitható asztal
  • az asztal toldó betét
  • modern megjelenés

Budapesten akár 72 óra alatt

Bronx asztal

118 110 Ft
  • nyitható asztal
  • modern stílusú bútorok
  • zámos szín közül választhatsz

Budapesten akár 72 óra alatt

123 termék található.

1-24 / 123 elem mutatása
Ár 96 380 Ft

Meva asztal

★★★★★
★★★★★
Ár 302 790 Ft

S5 asztal

★★★★★
★★★★★
Ár 152 360 Ft

S11 asztal

★★★★★
★★★★★
Ár 235 290 Ft

S23 asztal

★★★★★
★★★★★
Ár 246 860 Ft

S13 asztal

★★★★★
★★★★★
Ár 293 150 Ft

S50 asztal

★★★★★
★★★★★
1-24 / 123 elem mutatása

Teremtsen felejthetetlen pillanatokat az asztal körül: A konyhaasztalok olyanok, mint az otthoni élet

Az otthon az a hely, ahol a legszebb emlékeket hozzuk létre. Egy tér, ahol találkozunk szeretteinkkel, megosztjuk az ételt, beszélgetünk, nevetünk és felfedezzük az együtt töltött idő örömét. Ennek az egyedülálló hangulatnak a közepén a konyha és benne az asztal áll - az egész szoba szíve.

A konyhaasztaloknak rendkívüli erejük van, hogy felejthetetlen pillanatokat teremtsenek. Velük kezdjük reggelünket, és úgy reggelizzük el, mint egy párizsi étteremben, családi társaságban. Esténként is ott gyűlünk össze, hogy megosszuk a nap benyomásait, és együtt étkezzünk. Ideális hely bulik és baráti találkozók szervezésére, amelyek örökre emlékezetünkben maradnak.

Nem véletlenül nevezik a konyhaasztalokat az otthoni élet központjának. Itt zajlik a legtöbb napi interakció. Megosztjuk sikereinket, megoldjuk a problémákat, tervezzük a jövőt és erősítjük a családi kapcsolatokat. Ez az egyedi bútor teret ad annak felfedezésére, hogy a közös főzés és étkezés mennyi örömet okoz számunkra.

Teremtse meg a tökéletes helyet a kulináris utazásokhoz: Konyhaasztalok a főzés szerelmeseinek

Az ételek elkészítése nem csupán mindennapi szükséglet, hanem igazi művészet, amely lehetővé teszi számunkra, hogy új ízeket fedezzünk fel, kísérletezzünk a világ különböző konyháival és egyedi ételeket készítsünk. A főzés szerelmesei számára egy praktikus konyhaasztal pótolhatatlan hely, ahol fejleszthetik képességeiket, élvezhetik az alkotás folyamatát, és megoszthatják kulináris utazásaikat szeretteikkel.

A kihúzható konyhaasztalok számos olyan funkcióval rendelkeznek, amelyek még kielégítőbbé és hatékonyabbá teszik a nagymama receptjeit. Először is rendkívül fontos a megfelelő asztal. Egy nagy, tömör munkalapnak elegendő helyet kell biztosítania az alapanyagok elkészítéséhez, a tészta dagasztásához és az edények formázásához. A munkafolyamat és az ételkezelés kényelme kulcsfontosságú tényezők, amelyek lehetővé teszik az otthoni szakácsok számára, hogy teljes mértékben kifejezzék kreativitásukat. Egy összecsukható konyhaasztal nagyszerű lesz - ez a funkcionalitás igazi mestere. Normál hétköznapi környezetben több ember közös étkezésének hagyományos modelljeként szolgál majd. Amikor azonban eljön az ideje a kulináris kísérletek nagyobb kihívásainak, egy ilyen változat kibontja a szárnyait. Ahhoz, hogy a bútor nagyobb méretűre nőjön, elegendő további paneleket felszerelni vagy innovatív kihajtható mechanizmusokat használni.

Adjon stílusos megjelenést konyhájának: a legújabb trendek

A konyhabútorok kialakítása és stílusa folyamatosan fejlődik, alkalmazkodva a felhasználók változó preferenciáihoz és igényeihez. Akár szereti a rusztikus akcentusokat, a modern vonalakat vagy az elegáns minimalizmust, a bútorpiacon rengeteg lehetőség kínálkozik a tökéletes konyhadekoráció kialakításához. Nézzünk meg három népszerű trendet, amelyek jelenleg dominálnak:

A fekete asztalok olyan jellegzetes elem, amely felkelti a figyelmet, és eleganciát és stílust kölcsönöz a konyhának. A sötét árnyalat jelenleg az egyik legmenőbb belsőépítészeti trend, és népszerűsége folyamatosan növekszik. Időtlen esztétikájuknak köszönhetően klasszikus és modern helyiségekbe egyaránt alkalmasak. Semlegességük lehetővé teszi a könnyű illeszkedést az elrendezéshez, valamint kontrasztot teremt a világos falakkal vagy más bútorokkal.

A rusztikus asztalok tökéletes választás a természetes báj és a meleg konyhai légkör szerelmeseinek. Kialakításuk gyakran utal a vidéki motívumokra, és varázst és autentikus bájt kölcsönöz a konyhának.

A modern asztalok kiváló választás azok számára, akik a minimalista és innovatív megoldásokat kedvelik. Egyszerű vonalak, sima felületek és fényűző részletek jellemzik őket.

Konyhaasztalok kis helyekre: Intelligens rendszerezés a konyhában

Érdemes egy praktikus, életstílusunkhoz és belső esztétikánkhoz illő kiskonyha asztalról gondoskodni. A jól megválasztott bútorok tükrözhetik személyiségünket és hangulatos légkört teremthetnek. Fontos, hogy a megfelelő méretet válasszuk, amelyen az egész család elfér, és kényelmes étkezőhelyet biztosít.

A kisebb területű belső tér megszervezésének első lépése a szoba méretéhez illeszkedő lehetőség kiválasztása. Kis helyekre érdemes egy kerek konyhaasztalt választani. Ez egy rendkívül elegáns és funkcionális berendezés. A lekerekített forma kellemes atmoszférát kölcsönöz és támogatja a szabad kommunikációt a háztartás tagjai között, így ideális megoldás családdal és barátokkal való étkezéshez. Az egyik legnagyobb előnye a sokoldalúság. Az éles szélek és sarkok hiánya miatt több helyet biztosít a körülötte ülőknek. Ezenkívül egy ilyen modellben gyakran van lehetőség az elrendezésre, amely lehetővé teszi az emberek számának beállítását.

A következő lépés a rendelkezésre álló hely optimális kihasználása. Ha a konyhája kicsi, de magas, a falra szerelhető asztal tökéletesen kihasználja a szabad helyet. Ez a típus praktikus és nem foglal sok helyet. Felfelé vagy lefelé hajthatod, amikor csak használni szeretnéd.