Szék

A székeket a felhasználói kényelem és az ergonómia figyelembevételével tervezték, ugyanakkor fontos díszítőelemek, amelyek karaktert és stílust kölcsönöznek a térnek. Függetlenül az Ön preferenciáitól és igényeitől, a modellek széles választékát találja, hogy megtalálja a széket minden belső térhez.

115 termék található.

1-24 / 115 elem mutatása
Ár 44 400 Ft

K430 szék

★★★★★
★★★★★
Ár 71 440 Ft

K80 szék

★★★★★
★★★★★
Ár 78 900 Ft

Earp szék

★★★★★
★★★★★
Ár 94 400 Ft

Rene szék

★★★★★
★★★★★
Ár 69 200 Ft

K84 szék

★★★★★
★★★★★
Ár 75 100 Ft

K85 R szék

★★★★★
★★★★★
Ár 55 040 Ft

K33 szék

★★★★★
★★★★★
1-24 / 115 elem mutatása

A székek a leggyakoribb bútorok otthonunkban. Minden szobában megtaláljuk őket! De melyiket válasszuk pontosan? Melyik illik az Ön belső teréhez? Milyen székek az ebédlőbe és melyek a többi helyiségbe? Biztosan sok kérdést teszel fel magadnak. Sietősen válaszolunk. Bemutatjuk a jelenlegi legnépszerűbb modelleket.

Milyen székeket válasszunk?

Ennél a bútornál gyakran elsősorban a megjelenésre koncentrálunk. Ily módon figyelmen kívül hagyjuk a rendkívül fontos funkciókat! Az étkezőszéknek elsősorban kényelmes ülőhelyet kell biztosítania számunkra. Az ülés ne legyen 49 cm-nél magasabban a padlótól – erre mindenképpen ügyeljen a bútor kiválasztásánál! A stílust és a megjelenést azonban nem szabad elhanyagolni - válasszon olyan modellt, amely tökéletesen illeszkedik az elrendezéséhez.

Kárpitozott fotelek

Ami az étkezőszékeket illeti, nincs népszerűbb választás! Hihetetlenül kényelmes üléssel tűnnek ki a többi közül. További előny, hogy számos borítószín közül választhat, aminek köszönhetően mindig az elrendezéséhez igazíthatja.

A kárpitozott székek stílusos, elegáns és rendkívül funkcionális megoldást jelentenek szobájában. Rendkívüli kényelem és megkérdőjelezhetetlen kényelem. A kárpitozott székeket az egyetemesség szinonimájának nevezhetjük. A színek és a faválaszték jó kombinációjával tetőtéri bútor lesz, vagy skandináv lesz! Lenyűgöznek a minimalista formák és a különleges kárpit kombinációjával. Ezért választják sokan őket.

Skandináv székek

A Scandi az utóbbi időben az egyik legnépszerűbb stílus. Természetes, élénk színeken alapul. Gyakran találkozunk meleg fával szürkével vagy fehérrel kombinálva. Ami azonban ezt a trendet megkülönbözteti a többitől, az elsősorban a stílusos, fa lábak. Az ilyen típusú bútorok esetében ők járnak az élen! A skandináv székek és asztalok melegséget, bájt és egy darab skandináv karaktert kölcsönöznek minden helyiségnek. Ez a bútor nem korlátozódik egyetlen helyiségre. Konyha, étkező vagy esetleg valami más? A nappali székei is lehetnek!

Modern székek

Egy másik trendre is érdemes odafigyelni. Egy modern fotel tökéletes választás lehet, főleg a formák számának köszönhetően. Ez a trend folyamatosan fejlődik, és bár ez a bútortípus inkább az egyszerű, geometrikus formákra épül, számos típus létezik. Gyakran találkozunk velük a fent említett változatokkal kombinálva. A modern kárpitozott székek igazi szükségletek a konyhában és a nappaliban! A színkombinációk széles választékának és a minimalista formáknak köszönhetően egyetlen jellegzetes elemmel kombinálva hihetetlenül fenomenális megoldásra fogadhat.

Fa székek

Időtlen bútor, amely soha nem megy ki a divatból. Klasszikus elegáns megjelenésűek, és mindenekelőtt biztos választás. Az ilyen megoldások mindig népszerűek lesznek! Az étkezőben található faszékek lenyűgöző eleganciát hoznak (és nem csak, a nappaliban is jól szolgálnak majd!). További előnyük a hihetetlen tartósságuk. A minőségi anyagnak köszönhetően a bútor hosszú évekig szolgálja Önt és megőrzi eredeti megjelenését. Ezért hódították el sok ember szívét! Dedikált előkészületekkel kombinálva a bútorok mindig ragyognak, és nemcsak Önt, hanem minden vendégét is örömmel töltik el.

Zsámolyok

Feltűnő bútorok, de meglepőek! Nincs olyan hely, ahol egy zsámoly, vagy akár több is ne lenne hasznos. Kicsiek, különösen kis helyiségekben. Panelházban laksz, és problémáid vannak a helyhiánnyal? A konyhai zsámoly remek megoldás lesz. Kicserélik a székeket, sokkal kevesebb helyet foglalnak el. Gyönyörű kiegészítői számos nappalinak vagy étkezőnek. Mindenekelőtt azonban lehetővé teszik, hogy a vendégek számára további helyeket helyezzenek el, amelyek bármikor kihúzhatók, könnyen tárolhatók és mozgathatók. Sokszor van még pár plusz vendégünk, akkor a konyhai zsámolyok felbecsülhetetlen értékűek lesznek!

Asztal székekkel. Remek kapcsolatot teremt. Egyik nem létezhet a másik nélkül. Meg kell egyeznie a stílussal. Étkezőszék vásárlásakor jó választás lehet egy hasonló kialakítású asztal vásárlása.