Alkategória

Gardróbok

Stílusosan tárolja a gardróbszekrénnyel. Funkcionalitás, szervezettség és elegáns dizájn egy bútorban. Teremtse meg a tökéletes helyet a ruháknak és kiegészítőknek, ahol a rend és az esztétika találkozik. A Mirjan24 gardróbja megfelel az Ön igényeinek!

Westa VI gardrób

134 210 Ft
  • nagy ezüst színű fogantyúkkal
  • akasztórúddal és tágas polcokkal
  • tolóajtós rendszer

Budapesten akár 72 óra alatt

Dasto VI gardrób

217 860 Ft
  • tükrös front,
  • tolóajtós rendszer,
  • akasztórúddal és tágas polcokkal.

Budapesten akár 72 óra alatt

432 termék található.

1-24 / 432 elem mutatása
1-24 / 432 elem mutatása

A MIRJAN bútor szekrényei, gardróbjai kiváló minőségű anyagokból készülnek, modern vagy hagyományos stílusban, különböző színekben. Nagyszerű dekorációs elem a hálószobába, a nappalibavagyifjúsági szobába.

Üzletünk a modellek széles választékátkínálja – kicsi vagy nagy, tolóajtós vagy klasszikus, egy- vagy többszínű vagy akár tükrös is lehet.

A szekrény elsősorban funkcionális szerepet tölt be, de egy LED világítás vagy aluminium sínek és kiegészítők különlegessé tehetik megjelenését.

A helyiség méretétől függően könnyedén kiválaszthatja az Ön számára legjobban megfelelő modellet, amely nem csak jól néz ki, de megfelel minden igényének.

A MIRJAN bútor garantálja a minőséget, a megbízhatóságot. A alapos minőségellenőrzésnek köszönhetően minden bútor megfelel a legmagasabb elvárásoknak.

Saját teherautóinkkal szállítunk, hogy Ön megfelelő időben kiváló minőségű terméket kaphasson.