Kültéri világítás

Fedezze fel az esti pillanatok varázsát, amit a Kültéri világítás szépségével és funkcionalitásával hangsúlyozunk. Világításunk egyedi hangulatot teremt, és varázst és biztonságot ad kertjének. Válasszon a különböző stílusok és megoldások közül!

Elnézést kérünk a kellemetlenségért!

A növényzet hatékony megvilágítása, de a virágágyások melletti utak is olyan feladat, amelyet a kerti lámpák teljesítenek. Világos golyók formájában a teret is díszítik, és kiemelik az otthoni kertészkedés előnyeit.

Használatuk népszerű ötlet a terület bejáratának határainak meghatározása is. A sorban elhelyezett labdák jelzik az utat a garázshoz vagy a parkolóhelyekhez a vendégek számára. Ami hozzátesz a varázsukhoz, az a puha, nem vakító fény.

A világító labdák a kerti bútorok tökéletes kiegészítői is. A székek vagy padok közelében elhelyezett terasz és erkély lámpái kellemesen megvilágítják a teret. Barátságos körülményeket teremtenek a sötétedés utáni kerti időtöltéshez.

Az elektromos kerti lámpák is lámpák. Pótolhatatlan, mint a homlokzati világítás, az épületek menti sétányok és a ház bejárata. Ideálisak oldalvilágításként is teraszokon és erkélyeken. A falakon elhelyezett gerendák nem kápráztatják a szemet, sőt, pihentető légkört teremtenek az esti találkozások során.