Kategóriák

Új termékek


Bútorgyár - MIRJANTöbb mint 70 autóval szállítunk
Rólunk

A Mirjan bútorgyár 1993-ban alakult, mintegy válaszul, a bútorok iránti növekvő keresletre. Kezdetekben csak néhány modellel és alkalmazottal indultunk, és bútorainkat is csak egyetlen autóval szállítottuk a megrendelőkhöz. Most több mint 24 év után bátran kijelenthetjük, hogy az európai és a hazai bútorgyártás kiemelkedő alakjai vagyunk, és emellett mi rendelkezünk a legszélesebb kárpitos bútor választékkal Lengyelországban. Foglalkoztatott szakembereink száma 2015-ban meghaladta a 350 főt.Bútoraink Európa számos országába szállítjuk 100m3 kapacitású kamionjainkkal, de a kisebb településekre való szállítás sem okoz gondot kisbuszinkkal. Szolgáltatásaink közül a leggyorsabban fejlődő, már-már domináns ágazatunk a bútorok internetes kereskedelme.
Teljes bútorkínálatunk megtalálható a butor-mirjan24.hu webshopban, ahol többek között kárpitos bútorok, konyhák, hálók, irodabútorok széles választékával állunk rendelkezésre. Saját járműparkunkkal és képzett sofőrjeinkkel garantáljuk, hogy sérülésmentesen leszállítjuk rendelését az ország bármely pontjára darabszám és méretmegkötés nélkül.

Nap nap után arra törekszünk, hogy árainkat alacsonyan tartva, magas minőségben szolgáljuk ki önöket.
Rendeléseiket a lehető leghamarabb leszállítjuk, hogy egy fárasztó nap után bútoraink egyikébe lepihenve úgy lássák, érdemes volt minket választani.
Erre nincs is jobb bizonyíték, mint a rengeteg nemzetközi oklevél és díj melyet cégünk az évek során kiérdemelt.
Nálunk nem fog sokkoló árakkal találkozni. Mert áraink alacsonyabbak a szalonáraknál még a szállítási díjakat figyelembe véve is.
Így nem mard más hátra minthogy válogasson kedvére, és használja ki az alacsony árakat, amit webáruházunk kínál.